Cum sa fie mult ? .... Daca ai astepta dupa un Bmw un an cum ar fi ? ....
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Slabe sanse, ca masinile se produc pe loturi de motorizari si culori, deci cam aia e data.
Comment
-
Cand ti-au spus data asta, inainte sau dupa 1 septembrie? Te intreb pt ca daca ti-au spus inainte de 1 sept sunt mari sanse sa vina mai devreme. Eu aveam data de la dealer 4 sept (comanda in iulie), iar vocea clientului, undeva la sfarsitul lunii august mi-au spus 16sept. Masina a fost livrata in 2 sept!
Bafta!sigpic
Comment
-
Si la tine e aceeasi problema cu motorizarea, deci slabe sanse sa vina mai devreme.
Comment
-
Data livrarii mi-a fost comunicata pe 29 august la data la care am facut si comanda. Iar culoarea initial am vrut-o gris comete dar dupa vreo 2 zile m-am razgandit si am schimbat in bleu electrique. Iar de curand am primit mail de la vocea clientului, ca data s-a modificat: 08 11 2008 !!!!
eu inca sper la o surpriza placuta din partea lor in ceea ce priveste data livrarii (poate o gasesc sub brad pe 25 dec) )
Comment
-
In timpul concediului s-a lucrat, la lfux redus. Deci s-au fabricat Ph2 destule in perioada aia.
Acum e termenul de livrare mare, pentru ca e imediat dupa iesirea fabricii din concediu si dupa cateva luni revine timpul de asteptare la normal.
Comment
Comment