Originally posted by garib1973
View Post
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Gata e acasa...Superba...10km la bord....
are plin de gaz de la ei, am bagat benzen de 100 ron, miine plec la buc, azi o sa dau ture chit ca ploua....O sa pun poze mai tarziu ca nu mere la calc bluetooth si nu gas cablul sa desc tf...AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Niste pozeAttached Files- PICT0130.JPG (297.0 KB, 82 views)
- PICT0131.JPG (252.9 KB, 72 views)
- PICT0133.JPG (413.8 KB, 72 views)
- PICT0134.JPG (434.7 KB, 90 views)
- PICT0135.JPG (304.8 KB, 62 views)
- PICT0136.JPG (223.1 KB, 41 views)
- PICT0137.JPG (438.4 KB, 57 views)
- PICT0144.JPG (477.3 KB, 35 views)
- PICT0142.JPG (496.6 KB, 35 views)
- PICT0140.JPG (453.2 KB, 44 views)
B92MHO
Comment
-
Am ridicat si eu frumusica mea ALB GLACIER ... Poze doar cu interiorul am. Avea 9 km la dealer si un plin de GPL . I-am intrebat daca am gaz in ea . Au zis ca e doar putin . Si cand sa alimentez la statie la agip ERA FULL surpriza placuta sa le stapaniti si voi sanatosi . Am platit cu 540 ron mai mult decat planificasem , la fel si RCA cu vreo 70 ron mai mult ca am pana in 35 ani . Masina se simte mult mai solida decat PH1 pe care-l aveam , usile fata dau o impresie de masivitate cand se inchid , totusi cele spate sunt cam usurele (foarte bune mochetele cauciucate primite de la dacia nu aluneca sub pedale)1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostAm ridicat si eu frumusica mea ALB GLACIER ... Poze doar cu interiorul am. Avea 9 km la dealer si un plin de GPL . I-am intrebat daca am gaz in ea . Au zis ca e doar putin . Si cand sa alimentez la statie la agip ERA FULL surpriza placuta sa le stapaniti si voi sanatosi . Am platit cu 540 ron mai mult decat planificasem , la fel si RCA cu vreo 70 ron mai mult ca am pana in 35 ani . Masina se simte mult mai solida decat PH1 pe care-l aveam , usile fata dau o impresie de masivitate cand se inchid , totusi cele spate sunt cam usurele (foarte bune mochetele cauciucate primite de la dacia nu aluneca sub pedale)
eu ma gandeam sa comand cand ajunge la dealer din alea de cauciuc.
Comment
-
Spuneti-mi si mie.... Am observat pe strada niste amanunte dar nu striu daca sint valabile pentru toate ph2:
- am vazut un ph2 1.6 16v cu jenti de tabla... Au devenit optionale la virful de gama prestige??
- am vazut ceasurile albe (standard pe prestige-ul ph1) pe modele de 1.4l. Acum sint standard pe toate modelele?
- Maimutica!!! Frumoase jenti!!! Sint aliaj sau doar capace (vezi prima intrebare)?
Comment
-
Deja e bataie de joc,un termen,ceva,sa stim si noi ce facem.NU!Astia tac precum cacatul in porumb,parca ar detine nu stiu ce secrete,masina tare,ce sa zic...Sa nu le fure aia de la Porsche vreun secret.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
@dragos763: Toate masinile care le-ai vazut tu sunt Laureate 1,6 16v, de aia au jante de tabla. Si da, ceasurile albe sunt standard.
Comment
Comment