Mai bine puneau tapiterie din piele nu pe volan.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Originally posted by Razzvan View PostAia murdarie?! ... Eu cred ca ai lovit pragul sau a avut o problema din fabrica.
Azi am facut un drum dus-intors la cluj aproximativ 300 km din care 60 km in oras pe superaglomeratie iar consumul mediu a iesit destul de rezonabil 6,6L/100 KM in conditiile in care nu am depasit 3500 RPM sau 120 km/h. Motorul trage foarte bine e diferenta mare fata de cel de 1,4 MPI cu care am mai umblat e cu 40% mai bineAttached Files
Comment
-
Dupa primii KM pe care i-am facut cu preference-ul 1.6 pot spune c sunt impresionat. Directia e super buna, motorul e un pic mai nervos fata de un diesel pe l-am condus ocazional, nu scirtie nimic la ea.
Ceea ce nu-mi place este ca ma asteptam sa aiba bara aia cromata la portbagaj si la preference dar se pare ca are numai de la laureate in sus. Numai o cheie are butoane pentru inchiderea centralizata iar cauciucurile sunt Kormoran
Iar la dealer am primit cadou o sticla de vin........ Ma asteptam macar la o alarma.
In zilele urmatoare revin cu poze.
Comment
-
Originally posted by vladberca View PostTapiteria din piele nu este obligatorie pt. Logan; ceea ce m a impresionat f mult este interiorul noului symbol (chiar si cu climatizare pt echiparea de varf si cu un bord muuult mai frumos)..(
Poate poate poate o sa fie si la LOGANsigpic
!
Comment
-
Originally posted by juann View PostDupa primii KM pe care i-am facut cu preference-ul 1.6 pot spune c sunt impresionat. Directia e super buna, motorul e un pic mai nervos fata de un diesel pe l-am condus ocazional, nu scirtie nimic la ea.
Ceea ce nu-mi place este ca ma asteptam sa aiba bara aia cromata la portbagaj si la preference dar se pare ca are numai de la laureate in sus. Numai o cheie are butoane pentru inchiderea centralizata iar cauciucurile sunt Kormoran
Iar la dealer am primit cadou o sticla de vin........ Ma asteptam macar la o alarma.
In zilele urmatoare revin cu poze.
ai fost tare ... O alarma cadou... Poate la masini serioase... Ramane dealerul fara comision daca iti da tie si presuri si vin si alarma.....)
Comment
-
Originally posted by sunflower View PostPls help me......Astazi m-a sunat dealerul si mi-a zis ca zilele astea imi vine masina......Si m-a sunat sa ma intrebe ce accesorii vreau sa imi puna pe ea....Eu sincer nu ma prea pricep....Voi ce ma sfatuiti?M-ar incanta alarma , ca celelalte se pot pune si mai tarziu si nu e neaparata nevoie....El zicea ca ma sfatuieste pt o alarma de vreo 6 mil cu pager sa te avertizeze in casa cand iti umbla cineva la masina....
Nu mai folosi scrierea mirc.
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostDar nici nu am zis ca e rugina ... Tu ai o gaura in prag?.. Asa au toate? :O
Daca detii o alta masina si vrei sa fii membru si aici nu mai impacienta lumea aiurea, informeaza-te mai intai.
P.S
Scuze pentru postarea consecutiva.Last edited by Cromatic; 23 September 2008, 10:56.
Comment
Comment