If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Scaunele din fata sunt la fel cele cu airbag si cale fara airbag. Ma gandesc ca speri la un suport lateral mai bun...Uita-l eu unul n-am vazut diferenta intre scaunele astea cu airbag si cele de pe aop, sau de pe gzb, care n-au airbag lateral.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Raspunsul de la vocea clientului despre lansarea loganului phII versiunea prestige.
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca noul model de Logan Prestige se va lansa in toamna acestui an. Totodata va asiguram ca in momentul lansarii pe piata a unui nou model Dacia, acest eveniment va fi mediatizat pentru ca publicul larg din Romania sa afle din timp toate informatiile legate de acesta si de serviciile asociate.
oare de ce nu lanseaza si ei tot odata. Singura diferenta consta in elementele din piele celelalte fiind optionale pt lauteate?
Nu se comercializeaza variant prestige din cauza ca inca nu exista volanul de piele
TAKATA nu a realizat inca volanul nou de pe logan si sandero in varianta de piele
Da sunt sigur
nu se fabrica nici o varianta de prestige , ai cumpara un prestige cu volan normal daca ai sti ca definitia masini este cu volan de piele
S-a postat pe aici pe undeva o poza spion cu un viitor model "LOGAN" mai mare decat cel actual(ma refer la dimensiuni), si va plangeati ca are luneta bombata ca la clio simbol....Vesti bune nu ii Logan...Era chiar clio simbol 3 http://www.***********/noutati-auto-...2769043#images
PS: nu arata rau;)
PS: daca are careva respectiva poza spion il rog sa o posteze din nou
In seara asta cand ma intorceam de la munca am vazut un logan ph2 in cta de culoare albastra cu nr rosii
deci sa inteleg ca a fost deja lansat?? Sau o fi oare masina de teste sau de prezentare si au scoso baietii la o plimbare???
Nu se comercializeaza variant prestige din cauza ca inca nu exista volanul de piele
TAKATA nu a realizat inca volanul nou de pe logan si sandero in varianta de piele
Treaba asta este de rasul curcilor,numai in Romania se putea intampla asa ceva!
Prestige va aparea in toamna,din surse neoficiale s-ar parea ca va fi ori 105cp ori 130cp.Daca a mancat (ma-ntelegeti),inseamna ca si eu mananc (ma-ntelegeti).
Asta este,trist dar adevarat,bagami-as toate cele de trebuinta!!!
@Azi l-am vazut si eu "live"...i'm in LOVE...
Daca va fi cu motorul de 130 cp vor fi mari probleme in a o pastra pe drum daca nu se umbla serios la suspensie frane si altele care imbunatatesc performantele stabilitatii. Totusi 130 cp ar inseman un pas inainte pentru Logan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment