If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
QUOTE=soto_adler81;145898]La ce dealer ai fost, aveau cumva masina de prezentare?
Caci mie mi-au spus ca vine in 2 saptamani cei de la Popescu din zona.[/QUOTE]
La Nalba (iesirea spre tecuci).
Nu mai aveam bani si de airbaguri laterale....Si daca ma gandesc un pic, am condus Supernove, Tico-uri, si Dacia 1300 - si nu aveau nici aer nici ABS nu mai zic de airbaguri frontale, dar'mite laterale , pe timp de iarna, vara etc...Am avut eu grija de siguranta mea si a altora. Pana mea...N-am mai avut bani.... [
Multumesc pentru sfat,o sa il urmez,mai astept pana maxim 1 septembrie,ideea e ca pana pe 15 octombrie imi trebuie neaparat masina.Ideea este ca muncesc in spania ca multi alti romani,si de ceva timp am urmarit blogurile in cautare de idei si sugestii asupa carei masini sa ma decid a o cumpara.Acum m am decis,o sa iau un logan mcv ,16 valve(asta dupa ce mult timp mi am batut capul sa aleg intre motorina si benzina).Am bani si de o masina mai de fitze cum se zice dar mai avand un logan de 1.4 in tara,am realizat ca este o masina foarte buna la banii acestia si chiar nu se merita sa arunc cu banii in vant(chiar am facut spania cu loganul asta si a mers f bine ).Acum mi s a marit familia si am incredere in mcv 16 valve,sper sa apara si facelift-ul curand.Dacia a facut un pas foarte mare c uaceasta masina,felicitari.
Fabrica intra in revizii in luna august. A fost scos un prim lot de masini (atat cat au comandat dealerii). Urmatorul lot va fi livrat la sfarsitul lunii septembrie (cel putin asa mi-a zis dealerul). Eu am apucat un logan fece lift de 1.4 bleu electrique si cu putin noroc vineri voi intra in posesia lui
Am vazut ieri pe strada un MCV facelift. Schimbarile estetice sunt mult mai putin vizibile fata de berlina si cred ca lipsa bandourilor de protectie este un minus pt MCV.
P.S.: Am vazut si cateva traile-e cu Logan berlina Ph2 si, ciudat, erau 2 sau 3 care nu aveau barile vopsite in culoarea caroseriei (se vedea clar pt ca erau culori deschise). POate erau pt export sau pt altceva, mai multe nu stiu.
MCV facelift? Pai parca nu s-a facut inca face lift la MCV! Probabil era doar unul mic, facut de proprietar.
Era de probe!
P.S.: La varianta export m-am gandit si eu Andrei. Oricum, am vaut de aproape faza 2 de acum mai bine o sapt pt ca in Pitesti era parcat un trailer plin (versiuni Preferance + o versiune laureate care, din pacate, era pe nivelul 2 al trailerului si era mai greu de "cercetat")
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment