Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Originally posted by Cromatic View PostEu nu inteleg de ce se mai fabrica si ph1
Comment
-
Stie cineva daca a furnizat Dacia vreo explicatie pentru lipsa barii antiruliu? Sau exista vreo alta componenta care sa indeplineasca functia ei?
Mi-e greu sa cred ca cred ca Dacia a marit perioada de garantie si se risca in felul asta. Sau, eu stiu, firmele de asigurari trebuiau sa faca un pic de scandal...
A auzit cineva de vreun accident provocat de lipsa barii stabilizatoare?
Sunt doar un viitor sofer de Logan ingrijorat...Please help me!
Comment
-
Originally posted by gigiman View PostSunt si eu curios daca am sau nu, o sa ma bag maine pe sub masina, numai sa pot sa imi dau seama care e.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Se pare ca mai am de asteptat. Dealerul a zis 4 septembrie, Dacia prin vocea clientului, ieri, mi-a spus 16 septembrie + transport la dealer + etc, rezulta dupa 20 septembrie. Este enorm, deja atunci fac 2 luni. E bine ca ratele le platesc.
P.S.: Laureatul 1.4 are bara stab.?sigpic
Comment
-
Chiar nu e nici un posesor de 1.4 ph2 pe aici care sa-si dea cu parerea despre stabilitatea masinii fara bara aia?
Am vazut ca sunt persoane care au facut deja sute de km cu masini 1.4 (deci fara bara stabilizatoare) si nu s-au plans de nimic. Totusi as dori sa aud ceva opinii referitor strict la problema asta.
Comment
-
Aici sunt niste poze de la un Logan Phase Deux Laureate 1.4 Mpi cu Abs poate confirma cineva ca in aceste poze se vede bara stabilizatoare? Vreau sa stiu ca daca nu se vede si nu are ma apuc de scandal la dacia zilnic mai ales ca astept acelasi model dar vreau sa fiu sigur deci cine se pricepe bine daca se poate o confirmare are sau nu bara stabilizatoare?
Comment
Comment