Este diferenta de gust . Orice ti-ai lua sa-l stapanesti sanatos sa ne impartasesti si noua ;)
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Eu zic sa mai negociezi cu ei. Poate poti scoate un discount mai mare. E posibil sa accepte pentru ca oricum banuiesc ca se vand greu cele ramase pe stoc .Asta daca vrei neaparat partenerul.
Eu personal as alege ph2-ul .Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Asa e . Negociaza la sange . Iti vor da in + pe langa dotarile standard si covorase nebuneli , alarma sau alte cele , presurile de noroi sau plasa de portbagaj tavita . Eu mi-am luat Ph2 pt ca asta mi-a placut mult si am negociat sa-mi dea covorase cauciuc si presurile de noroi (aveam de ales intre alarma costa 120Ron manopera sa o puna , presuri sunt 180 RON si un plin de benzina 180 RON)1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostDaca ala din probe avea jante din tabla,nu-nseamna ca Prestige va fi la fel.
Si toti dealerii pot sa dea ceva la achizitionarea masinii, acum depinde de consilierul de vanzari.
Comment
-
Cam la orice vanzare ar trebui sa dea ceva, macar simbolic.
Comment
-
Depinde de oferta lor in acel moment(eu am primit RCA gratis),daca n-au nicio promotie ce sa negociezi cu ei,negociezi doar in cazul in care sunt mai multe oferte si ai ce alege dar din nimic n-ai ce sa alegi,te trimit la plimbare eventual.Parerea mea e sa ei PH2 mai ales ca e o conceptie noua si ptr 300 E diferenta chiar merita.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Nu te va costa nimic sa incerci . Nu-ti convine , fac nazuri , fetze - fetze mergi la alt dealer . La mine nu mai stiau cum sa faca sa cumpar o masina . Haideti sa va aratam , daca luati asta va dam si de asta si tot asa . Iar eu insistam pe ABS + EBD + afu care atunci cand am facut eu comanda pe 28 iulie nu se dadea gratis pe GPL , am insistat si am intrebat a sunat aia la uzina , a facut o precomanda pentru data de 22 sept (atunci se estima ca venea masina) pentru ca era uzina in remont 1 luna si 4 zile a zis DA AVETI SI ABS + EBD + AFU in pret oferit de DACIA nu de noi . Noi va oferim bla bla si mi-au dat de toate1.6 MPi Icy White
Comment
-
Am primit azi din Franta de la standul Dacia noua emblema Dacia (desfacatorul de bere) pentru pus pe gulerul la camasa sau in piept . Am o rubedenie care prezinta Dacia la salonul auto PARIS si mi-a trimis de acolo . Cand vine probabil o sa-mi comunice si nouatile1.6 MPi Icy White
Comment
Comment