saturnia2001 eu chiar in seara asta am fost la caremil la service si vroiau sa le las masina acolo ca na' am venit tirziu cind au terminat programul. Au bagat nr de identificare a masinii pe calculator si a iesit o foie la imprimanta in care spunea ceva de genul ca trebuie resoftare iar cei de la service spuneau ca stiu de problema. Ma duc la sfirsitul saptaminii acesteia sa o resofteze. Am sa revin cu impresii dupa sa va spun cum se comporta.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
@D-FENS: Nu, n-au fost probleme de genul asta la Ph1. Pentru motorul 1,6 8v de pe Ph2 s-a incercat o modificare in softul UCE injectie si s-a uitat sa se puna parametrul de stare la ralanti, de aia sunt probleme.
Comment
-
Andrei: oare de ce or incercat alt soft pe ph2? O fi cu putere mai mare? Sau ce avantaje ar fi asa incat sa nu lase softul de pe ph1?Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
E o mica trecere la noul soft pentru Normele E5 de poluare . Ca sa nu creasca pretul implementeaza solutii relativ ieftine , cerceteaza noi implementari soft . Si cred ca nu au avut timp sa-l termine insa acum deja este bun soft-ul si va fi disponibil Logan F2 in curand cu CVA 4 trepte sau 5 si norme E5 . ADICA FARA TAXA POLUARE de 1300 RON la MF.1.6 MPi Icy White
Comment
-
@alex86: Scrie mai sus, e asa greu de citit?
Comment
-
Face indiferent de conditii si nu mereu, ci "intermitent".
Comment
Comment