Buna am Logan preferance facelift de aproape 2 ani si acum oglinda din stanga nu o mai pot regla. E modelul cu reglare normala nu modelul electric. Ce sa fac cum pot remedia problema si oare se rezolva pe garantie ?
Probleme Oglinzi
Collapse
X
-
am avut si eu aceias problema acum un an pe stinga si acum doua saptamini pe dreapta...rezolvarea e foarte simpla,desi prima data m-am chinuit nitel...se scoate oglinda din carcasa prin tragere(bagi degetul intre ea si carcasapina in spatele ei,si tragi pur si simplu de ea putin mai tare ca nu se sparge) apoi se desface chiestia rotunda pe care a fost fixata oglinda( 3 horsuruburi cu torx 20) in spatele ei are 3 cabluri bagte pe resorturi (exact ca la frinele bicicletei,dar mult mai subtiri) unul din resorturi a scapat din opritor si astfel nu mai poate fi reglat...il duci in pozitie si il fixezi prin lipire cu picatura sau alt lipici puternic...functioneaza garantat...apoi o montezi la loc,si oglinda o bagi prin presare SPOR LA TREABA
-
Uite cum se scoate oglinga (sticla) http://www.tutorialelogan.ro/2010/06...glinda-la.html
Multumim Crististrulea !!sigpic
Comment
-
Am fost in service si mi-au spus ca mi-a dat-o cineva peste cap si tre una noua. Am spus ce am citit aici si ei au zis ca nu stiu. Incerc imediat sa o repar .
Am reusit ceva ceva, se vede pot sa fac anumite reglaje dar nu e ca si noua oricum ii mult mai bine decat era. Multumesc mult lui Vicol Gabriel
Comment
-
[B]Oglinda mecanica din dreapta nu se mai poate regla si sta cazuta in jos de se vede numai roata din spate daca ma uit in ea. Levierul de reglaj din interior merge in gol si se mai poate regla un pic stanga <-> dreapta. Ca sa o pot folosi cit de cit in trafic i-am pus un bat in parte de jos ca sa stea cit de cit ridicata
Are cineva idee daca o mai pot repara sau trebuie sa-mi cumpar alta oglinda? Daca masina mai e in garantie imi vor accepta sa o inlocuiasca pe garantie?
Am citit psotul lui @vicol gabriel m-am uitat si la mine nu e sarit nici un arc de la plasticul ala rotund care tine oglina.
Comment
-
Uitati o poza cu mecanismul din interiorul oglinzii...ca de...o poza face cat 100 de cuvinte
Stiu pe cineva care a schimbat pe garantie o oglinda (mare) cu reglaj manual pentru ca geamul nu mai statea in pozitia in care il reglai.Oglinda se prezenta fara urme vizibile de violenta pe exterior.Attached Filessigpic
Comment
-
@valeriuciprian am inteles care e problema trag cablul ala care e mai larg in blochez cumva sa nu ma intre inapoi si am rezolvat. Stie cineva care cluoare e pentru reglajul sus <-> jos?
Vreau sa-mi spuneti de la ce oare apare defectul ca eu nu am avut oglina data peste cap (cel putin asa cred), nu am umblat toata ziua la ea... etc.. etc..
Comment
Comment