Schimbare Claxon Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Exact asa e si la ph2.
    Multa lume, putini oameni...

Comment

ce prostie ...demontezi toata masina sa schimbi un claxon....

Comment

Ei lasa ca si la ultimul model de Laguna trebuie sa dai jos bara fata ca sa schimbi un bec in far.
        sigpic

Comment

Da, adevarul e ca un claxon il schimbi la fiecare 10 000 km, ar trebui sa fie mai accesibil.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Schimbat claxon

Salut! Pe langa faptul ca trebuie sa dai jos tot botul masinii ca sa schimbi un claxon, are careva idee cu ce ai putea sa schimbi un claxon ragusit de Logan? Ma gandesc la ceva destul de tare cat sa-i trezeasca pe adormiti, dar destul de cu "bun simt" cat sa primesc RAR-ul la el si sa nu ma intrebe nenea politaiul de sanatate. Mersi anticipat

Comment

cauta pe la dezmembrari claxon de opel (astra sau vectra). are un sunet mult mai impunator si nici nu se compara cu trompeta ragusita de pe logan. si app: eu am PH2 Kiss Fm cu un singur claxon, deci probabil ca difera si in functie de loturile de fabricatie...
              Stock is boring...
              My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Nu difera deloc. Le-au scos la ph2 claxonul bitonal. Eu am varianta Prestige si suna ca trompeticile folosite la zilele de nastere. Penibil claxon.

Comment

nu stiu ce sa mai fac

Buna seara , am si eu o problema daca ma puteti ajuta , am logan 1,4 mpi si claxonul imi facea probleme mergea doar cand erau oprite pozitia si faza scurta si acuam de 2 zile nu mai merge deloc, stiti cumva merge sa desfac maneta cu butonul sa vad daca merge reparata ? Blocul de lumini chiar unde vine bagata mufa lam desfacut si e totul bine acolo . Va multumesc frumos

Comment

Am Logan Preference PH2 cu un singur claxon penibil cum au scuterele. Doresc sa-l schimb cu doua claxoane tip goarna pe care vreau sa le fixez pe acelasi surub si nu stiu daca incap in locul claxonului original. De acestea doua este vorba:
                    Attached Files

Comment

am facut acum ceva timp operatiunea de inlocuire a claxonului original cu unul de Opel Astra G. trebuie sa stiti ca nu e chiar plug&play, a trebuit sa mai dau o gaura in plus in tija de sustinere a claxonului, ca sa pot sa-l fac sa intre in locasul respectiv. mai mult ai de muncit sa dai jos bara si s-o pui inapoi, decat schimbatul in sine al claxonului (care este o lucrare banala). dar modificarea merita, asa ca spor la treaba
                      Attached Files
                      Stock is boring...

Comment

In ce zona exact se afla claxonul la ph2? Ma bate si pe mine gandul sa schimb trompetica de la onomastici cu ceva mai serios.

Comment

se afla sub farul din dreapta. nu am gasit alta poza mai concludenta. este exact in spatele cifrei 7, ca sa zic asa
                          dar o sa-l vezi imediat cum dai bara jos.
                          Attached Files
                          Stock is boring...

Comment

Eu astept sa-mi vina claxoanele bitonale tip goarna. Dupa o vizualizare amanuntita am descoperit ca pot monta setul nou de claxoane intre radiator si farul din dreapta (privire de la volan),existand acolo un spatiu lejer si protejat de umiditate pe preference-ul meu.Claxonul original va ramane la locul lui, iar in mufa"mama" o sa introduc doi papuci "tata" pentru conectarea claxoanelor bitonale.

Comment

ar fi interesant sa pui si aici poze din timpul lucrarii. spor la treaba!
                              Stock is boring...

Comment

Gata cu montajul claxoanelor noi Automax de 25 ron. Am schimbat tablele de prindere a lor doarece cele venite cu claxoanele erau foarte subtiri si "flencaneau" urat.Am gasit la Hornbach tabla grosa de 2 mm (1,70 lei).Claxonul masinii a fost lasat la locul lui pentru o eventuala conectare la revizie pentru a nu pierde garantia.Mufa claxonului se scoate usor daca mai intai i se scoate siguranta otelita.Papucii "tata" care intra in mufa trebuiesc taiati pe jumatate,altfel nu intra.Daca as fi avut si bara de silicon pentru fixarea papucilor sa nu joace lateral ar fi fost ideal, oricum i-am fixat cu banda izolatoare.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google