Nu trebuie sa confirmi, este o poza cu montarea claxoanelor la mine pe masina, de-aia am postat-o ca sa se vada ca e loc si cit loc e .
Schimbare Claxon Ph2
Collapse
X
-
eu nu am mai dat gaura, m-am folosit de una gaura, de deaupra tragerului care se vede la tine in poza! trompetica to acolo a fost fixata.
am avut de la prinderea trompeticii un suport la 90grade care s-a pupat cu chiu cu vai de V-ul goarnelor....
nemaiavand smartfeon, nu am facut poze, dar voi da spoilerul jos din nou ca sa termin ceea ce am inceput: burete(nu e chiar burete, e un plastic spongios), indesat intre tragger si bara fata, fix cat latimea numarului de inmatriculare; voi face atunci poze. rolul buretelui de care spuneam mai sus: fixare mai ferma a spoilerului de caroserie, disparitie lufturi intre bara si aripi, intre bara si faruri, si: si o imbunatatire a aerodinamicii! am lungit masina(de fapt am ascutit masina), cu 2 cm :P.
LE: m-am scarpinat mult cu mana stanga la urechea dreapta pana le-am fixat ca sa nu atinga ba de caroserie, ba de canistra de carbon, ba sa fie cu gura in jos sa nu intre apa...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment