If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am Logan Prestige facelift (apr. 2010) ... o ''mica problema'' cu noile proiectoare Valeo - care acum au alt tip de bec (NU halogen h11) si sunt putin cam altfel la infatisare. INTREBARE: Daca cumpar un set de proiectoare Valeo (Logan ph1) le pot monta fara alte modificari ?!
ca sa montezi primul tip de priectoare trebuie sa cumperi suportii si instalatia de primul tip de proiectoare ptr. ca nu se potrivesc.Cele noi nu au mufa si suportii la fel,sunt diferiti.
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
ca sa montezi primul tip de priectoare trebuie sa cumperi suportii si instalatia de primul tip de proiectoare ptr. ca nu se potrivesc.Cele noi nu au mufa si suportii la fel,sunt diferiti.
Am luat proiectoarele (set) si instalatia electrica ... suportii nu cred ca sa potrivesc de ph 1
Se vad bine, dar:
- am bulit unul (si costa 280 ron bucata) ... pe cand un set (Valeo) ph1 + instalatia electrica = 260 ron
- la ph2 proiectoarele Valeo nu au bec halogen - au un bec gen stop spate
Last edited by search_me71; 10 October 2010, 17:53.
Reason: Automerged Doublepost
Cartile alea tehnice sunt la fel pentru toate modelele. Ma gandesc ca daca constructorul a schimbat tipul proiectoarelor or fii mai bune ce celelalte de pe ph 1. Search_me71 incearca sa schimbi doar sticla, te va costa mult mai putin. Bafta!
Search_me71 daca vrei sa iti schimbi becurile poate te ajuta asa ceva
Intradevar au o forma asemanatoare cu cele de stop, nu stiu daca au filet sau nu, in schimb lumineaxa bine.
Ce model sunt?
Cum sa le cer la magazin, vreun cod ceva?
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Cartile alea tehnice sunt la fel pentru toate modelele. Ma gandesc ca daca constructorul a schimbat tipul proiectoarelor or fii mai bune ce celelalte de pe ph 1. Search_me71 incearca sa schimbi doar sticla, te va costa mult mai putin. Bafta!
Raspunsul dat de cei de la "Vocea Clientului" la intrebarea in legatura cu becurile din proiector:
..."In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca becurile din proiectoare sunt de tipul H11, numai ca au alta forma."...
Deci H11 sa fie.
Zilele urmatoare voi desface un proiector sa ma conving ca are mufa identica cu un bec H11.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment