If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Raspunsul dat de cei de la "Vocea Clientului" la intrebarea in legatura cu becurile din proiector:
..."In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca becurile din proiectoare sunt de tipul H11, numai ca au alta forma."...
Deci H11 sa fie.
Zilele urmatoare voi desface un proiector sa ma conving ca are mufa identica cu un bec H11.
In curand le voi scoate si eu proiectoarele ... oricum le voi inlocuii cu proiectoare Valeo de ph1
... si voi avea la vanzare un proiector Valeo de ph2 cu becul h11 ciudat... pret la Dacia 290 ron bucata
Raspunsul dat de cei de la "Vocea Clientului" la intrebarea in legatura cu becurile din proiector:
..."In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca becurile din proiectoare sunt de tipul H11, numai ca au alta forma."...
Deci H11 sa fie.
Zilele urmatoare voi desface un proiector sa ma conving ca are mufa identica cu un bec H11.
NU sunt h11 ... au alta forma si altfel prinderea in instalatia electrica - sunt modificate complet si foarte sucumpe
Iar alea cu leduri sunt niste porcarii frumoase, scumpe si inutile (poate doar daca se folosesc ca si Daylight Running Lamps).
Nu inteleg de ce nu mergi cu masina la service sa iti explice ce si cum si poate iti faci vreun "prieten" care sa te ajute fie cu un sfat, fie cu schimbarea, dar pe alti bani...
Puteai sa lasi ultimele postari si sa stergi partea cu anuntul de vanzare deoarece l-am rugat si eu ceva pe initiatorul topicului.
Acum am priceput de ce un nou venit nu intelege mare lucru din topicuri.
Cateodata sunt date raspunsuri la intrebari... inexistente.
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
In curand le voi scoate si eu proiectoarele ... oricum le voi inlocuii cu proiectoare Valeo de ph1
... si voi avea la vanzare un proiector Valeo de ph2 cu becul h11 ciudat... pret la Dacia 290 ron bucata
Becurile sunt h11 chiar daca au alta forma. Mai unii nici macar nu au desfacut de curiozitate un proiector de ph 2 dar vorbesc si isi dau cu presupusul...
Puteai sa lasi ultimele postari si sa stergi partea cu anuntul de vanzare deoarece l-am rugat si eu ceva pe initiatorul topicului.
Acum am priceput de ce un nou venit nu intelege mare lucru din topicuri.
Cateodata sunt date raspunsuri la intrebari... inexistente.
Becurile sunt h11 chiar daca au alta forma. Mai unii nici macar nu au desfacut de curiozitate un proiector de ph 2 dar vorbesc si isi dau cu presupusul...
Becurile nu sunt H11 ... pe langa faptul ca au alta forma, au si nufa altfel, uita-te aici:
Mai, eu am ph2 din noiembrie 2008 si am proiector la fel ca la ph1 doar suportul de prindere este altul. Am desfacut cineva proiector de pe masina din 2010 si doar becul difera ca si forma. Acum am vazut pozele tale, incurcate sunt caile celor de la dacia...de aia am scris mai sus asa.
@bobo77 eu am ph2 din iunie 2010 si proiectorul difera de cel de pe ph1 sau ph2 fabricatie 2008.
...si vorba ta: "Mai unii nici macar nu au desfacut de curiozitate un proiector de ph 2 dar vorbesc si isi dau cu presupusul..."
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
e greu de pus proiectoare pe o bara care nu are din fabrica? cine a mai facut modificarea rog sa ne impartaseasca despre montaj
NU este greu de pus proiectoare la o bara fata care nu este frevazuta din fabricatie cu proiectoare. In momentul in care mi-am schimbat proiectoarele PH2, la bara mea (facelift), cu proiectoare PH1 am observat care este diferenta intre o bara cu proiectoare si una fara. Parerea mea este ca se pot monta proiectoare la o bara care nu este prevazuta cu acest accesoriu, dar ar trebuii sa ai drept model o bara cu proiectoare, pentru a lucra dupa model si pentru a vedea exact ce trebuie sa faci. Nu-ti trebuie decat putina indemanare. Succes !
Am scos azi un bec de proiector. Rezultatul ? O noua teapa marca Dacia! Becurile nu sunt H11 (cum scrie in manual) ci PSX24W . Cautati voi pe Google ca sa nu pun eu link-uri (gasiti si caracteristici, si poze).
Prinderea e total diferita de H11, ca si puterea de altfel (au numai 24W fata de 55 W cat am avut la celelalte masini). Acum nici nu ma mai mir de ce mi se pareau chioare...
Mai mult -daca nu au si vreun alt cod- se pare ca nici nu se prea gasesc la noi...
mmkelemen spunea ceva mai sus ca: Raspunsul dat de cei de la "Vocea Clientului" la intrebarea in legatura cu becurile din proiector:
Deci H11 sa fie."
Se pare ca si "Vocea Clientului" minte uneori...
Mint clar . Si eu am avut o problema cu un proiector de la logan ph2 , s-a rupt suportul . Am fost in service sa-l schimb , binenteles , nu aveau dar mi-au zis si pretul astronomic . Ca sa nu plec cu un proiector gol am acceptat sa-mi monteze un proiector de ph1 .
Acum am de gand sa-l inlocuiesc si pe cel bun tot cu cel de ph1 sa apara identice . Din ce vad mai sus , ar trebui sa schimb si instalatia electrica . Oare voi avea probleme daca le montez pe cele de ph1 ? ( vad mai sus 55 W fata de 24 W ).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment