If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in realitate proiectoarele de pe ph2 fac parte din programul de reducere a costurilor de productie, la fel ca lipsa barei stabilizatoare, etc.
magazinele/reprezentantele il vand scump, pt ca nu este un model prea cautat. asta-i tot.
Mint clar . Si eu am avut o problema cu un proiector de la logan ph2 , s-a rupt suportul . Am fost in service sa-l schimb , binenteles , nu aveau dar mi-au zis si pretul astronomic . Ca sa nu plec cu un proiector gol am acceptat sa-mi monteze un proiector de ph1 .
Acum am de gand sa-l inlocuiesc si pe cel bun tot cu cel de ph1 sa apara identice . Din ce vad mai sus , ar trebui sa schimb si instalatia electrica . Oare voi avea probleme daca le montez pe cele de ph1 ? ( vad mai sus 55 W fata de 24 W ).
pentru linistea ta, schimba si releul proiectoarelor cu unul de amperaj mai mare
La proiectoare exista relee de la prima masina scoasa. Este in compartimentul motor.
Nu cred ca e nevoie sa schimbi releul, 2 becuri de 55W inseamna un curent de maxim 10A. Iar releul este de 20A din cate am vazut pe la cateva loganuri.
E o mare magarie cu proiectoarele astea... preturi de 2.5 ori mai mari decat ar fi normal.
Eu mi-am cumparat cred ca prin 2004/2005 (inca se fabrica solenza cred) 2 proiectoare din astea, care mergeau si pe Solenza si pe Logan si am dat vreo 68 (sau maxim 80 - nu imi mai amintesc exact) de RON pe bucata - cu tot cu instalatia electrica (fire + 1 releu) --- asta de la un magazin de piese auto din Ploiesti/23 August. (proiectoarele VALEO, becurile Philips)
Dupa aia cam la 1 an, am auzit pe cineva ca daduse la service Dacia vreo 240 ron pe o perechea (si suplimentar manopera montare)... HOTIE MAXIMA
Pe Loganul faza 2 fabricatie octombrie 2010 pe care il am, vad ca sunt niste becuri bulbucate...
salut baieti, si eu miam pus proiectoare recent pe logan , doar ca pe ph1 care nu era prevazut cu ele si vreau sa spun ca nu sunt asa stralucite ...am mai dat si 200 lei pe ele ... deja sau aburit si la unul nu imi sta becul H11 drept ... mai bine luam aftermarket ca sunt 50 lei amandoua tot lafel rotunde doar ca cu alta prindere
eu miam loat o precedrhe de proiectoare la 200 lei originale de logan dar se aburesc si unu a ruginit in interior si nu sta becu drept .. mai bine imi loam un set de dastea si scapam de o grija http://www.tuningautoaccesorii.ro/pr...OGAN_RENO_FIAT
Last edited by choby94; 19 July 2011, 19:33.
Reason: Automerged Doublepost
am si eu o intrebare/curiozitate: s-ar putea face o mica modificare astfel incat in momentul in care dai blitz sa se aprinda si proiectoarele? ( practic sa blitzuiesti si din proiectoare si din faza lunga)... nu ca ar fi foarte practica treaba asta, dar... am xenon pe faruri si leduri pe proiectoare si ar fi mai interesant sa se aprinda si proiectoarele la blitz
daca vrei sa-ti schimbi proiectoarele si instalatia, te sfatuiesc sa vezi inainte cat costa un bec de asta de care ai tu ca becurile H11 sunt foarte scumpe.
Pentru cei care au montat/demontat proiectoarele la PH2, imi pot spune daca proiectoarele sunt prinse de bara sau de acele ornamente in forma de picatura de culoare neagra. Acestea din urma am inteles ca sunt separate de restul barei de protectie.
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
La ph2 proiectoarele sunt prinse, in doua puncte, pe propriul suport, care la randul sau e fixat pe suportul mare (cel prins pe bara, ornament picatura cum spui), cu 4 clipsuri din tabla (se declipseaza usor cu o surubelnita mica).
Sa nu incerci sa scoti doar proiectorul, ca e mai dificil; scoate deci cu tot cu suport.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Nu e ornament; e pur si simplu o piesa de forma oarecum rotunda, in care se fixeaza proiectorul. Identifica intai cele 4 clipsuri dupa aceea iti dai seama cum sta treaba.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment