If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La mine , tot ph2 , 2009 . Proiectoarele sunt prinse cu 2 suruburi , 1 sus stanga , altul dreapta jos si are in celelalte colturi cleme metalice. Suruburile prind si proiectorul de suport . Mie personal mi s-a parut cam peste mana sa le demontez fara a demonta si bara . La bara nu a fost asa mult de munca , 4 suruburi pe o parte , 4 pe alta , 4 sus la masca si 3 jos .
Proiectoarele sunt prinse cu 2 suruburi , 1 sus stanga , altul dreapta jos si are in celelalte colturi cleme metalice.
Cemele metalice NU fixeaxa proiectorul ci doar suportul acestuia.
Pentru ce dreacu sa dai bara jos, cand poti sa dai doar elementul de inchidere (carenaj), dupa care ai acces la proiectoare, chiar fara sa demontezi roata, asa cum am vazut ca fac unii.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Pentru ce dreacu sa dai bara jos, cand poti sa dai doar elementul de inchidere (carenaj), dupa care ai acces la proiectoare, chiar fara sa demontezi roata, asa cum am vazut ca fac unii.
Vorbesti de plasticele de sub bara, cele din laterale?
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Dracu stie pentru ce am dat bara jos...... Poate pentru ca la mine suportul de proiector+proiectorul sunt prinse in surub(clemele celelalte 2 sunt puse de sanki')... Maine le dau jos iar , de data asta mi-e mai simplu sa dau motorul jos de pe masina si aripile fata , mi s-a ars un bec la pozitie si nah....
H 16 sunt becurile din proiectoarele de pe PH 2 si nu va sfatuiesc sa cumparati dinalea cu led, ca nu vedeti nimic cu ele, sunt doar de look.. si nici alea nu se potrivesc la fix,trebuie umpic sa tai ceva, am eu !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment