La mine , tot ph2 , 2009 . Proiectoarele sunt prinse cu 2 suruburi , 1 sus stanga , altul dreapta jos si are in celelalte colturi cleme metalice. Suruburile prind si proiectorul de suport . Mie personal mi s-a parut cam peste mana sa le demontez fara a demonta si bara . La bara nu a fost asa mult de munca , 4 suruburi pe o parte , 4 pe alta , 4 sus la masca si 3 jos .
Proiectoarele (modificare?!)
Collapse
X
-
Proiectoarele sunt prinse cu 2 suruburi , 1 sus stanga , altul dreapta jos si are in celelalte colturi cleme metalice.
Pentru ce dreacu sa dai bara jos, cand poti sa dai doar elementul de inchidere (carenaj), dupa care ai acces la proiectoare, chiar fara sa demontezi roata, asa cum am vazut ca fac unii.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostPentru ce dreacu sa dai bara jos, cand poti sa dai doar elementul de inchidere (carenaj), dupa care ai acces la proiectoare, chiar fara sa demontezi roata, asa cum am vazut ca fac unii."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
-
Dracu stie pentru ce am dat bara jos...... Poate pentru ca la mine suportul de proiector+proiectorul sunt prinse in surub(clemele celelalte 2 sunt puse de sanki')... Maine le dau jos iar , de data asta mi-e mai simplu sa dau motorul jos de pe masina si aripile fata , mi s-a ars un bec la pozitie si nah....
Comment
Comment