Dilema In Urma Unei Tamponari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dilema In Urma Unei Tamponari

Salutari tuturor, vineri am lovit un alt posesor de Logan din spate . In urma coliziunii ''victima'' s-a ales cu bara spate sparta iar eu cu farul dreapta si bara fata sparte . Ideea e ca mi-am recunocut vina si a ramas sa ne auzim luni la telefon sa facem constatul amiabil . Astazi e marti si omul nu a sunat . Eu ce fac in aceasta situatie : mai astept telefonul respectivului sau merg si o fac fara constatul amiabil, avand in vedere ca am casco . Multumesc.
    Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.

Tu n-ai numarul lui? Suna-l si convoaca-l rapid la intalnire. Sa nu fie, Doamne fereste, unul din aia care iti spune una si pe urma se duce la Politie si zice ca l-a lovit masina cu numarul...si a parasit locul accidentului.
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

constatarea amiabila se face impreuna, este nevoie de semnatura ambelor parti...ai dat copie dupa asigurarea ta pagubitului ?
      sigpic
      Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

Treaba e ca nu am luat numarul tipului ca am zis ca interesul lui sa ma sune . Oricum am nevasta martor ca nu am fugit . Ma gandesc ca a pierdut numarul .

Nu am facut niciun act . Ne intelesem pentru luni .
        Last edited by iunian21; 21 December 2010, 23:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ar fi bine să mergi la Poliţie/Asigurator şi să declari ce s-a întâmplat şi să-ţi spună ce să faci în acest caz. Accidentul trebuie declarat în 48 de ore. Mergând la poliţie ai dovada că eşti de bună credinţă, dar s-ar putea să plăteşti amendă.
          Eu asta aş face.
          Numai bine
          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
          sigpic

Comment

Asta e si indicat sa faci.
            Du-te la politie !

Comment

vezi ca 48 de ore au trecut s-ar putea sigur sa ramai fara permis ATENTIE cand faceti asigurarea ,fie casco, fie rca cereti asiguratorului formulare de constat amiabil (au obligatia sa vi le dea, dar se fac ca ploua) comletati-l cu impricinatul pe loc si astfel nu mai aveti probleme.. pe mine m-a busit unul din spate am facut constatarea pe loc am mers la aigurator euroins au fac. dosarul am rep. masina si dupa 6 luni m-am trezit dat in judecata de service pt plata reparatie pt. ca baietii de la euroins nu au catadicsit sa faca plata.. am scapat pt ca service-ul nu timbrase actiunea

Comment

nu poti pune martor pe sotia ta pentru ca nu se ia in considerare , persoanele apropiate tie.

Comment

In primul rand, va multumesc pentru raspunsuri . Am fost la politie . Dar politistul mi-a zis sa-mi vad de treaba . Daca depune victima reclamatie ne ia permisul la amandoi . Mentionez ca il cunosteam pe respectivul agent .

Comment

Ei va ia permisul, pai ce face feicare ce vrea, probabil a glumit.
                    Multa lume, putini oameni...

Comment

asa iti zic si eu sa-ti vezi de treaba si sa ti-o faci pe casco sau sa o faci chiat tu singur c a nu e cine stie ce sa schimbi farul.

Comment

Multumesc pentru suport si raspunsuri . A ramas sa o fac pe casco .

Comment

Originally posted by bobo77 View Post
                          Ei va ia permisul, pai ce face feicare ce vrea, probabil a glumit.
                          Eu am fotografiat o roata masinii de politie si m-am ales cu amenintari si verificare a buletinului de identitate.(magazin Plus Ploiesti).Prostul a crezut ca o intru in jocul lui.(am inceput sa rad in fata prostului ,a spus :daca sunt cu masina o sa merg pe jos.) Tremura mainile de zici ca era un betiv notoriu.(cred ca de nervi) Daca vedeti cu ce cauciucuri umbla cu masina va bufneste rasul.
                          AC/DC- RIDE ON

Comment

e criza .. domnule si in Ardeal umbla cu cauciucuri de vara sau de iarna "rase"

dar ei ne dau noua exemplu de purtare civica)

Comment

Se pare ca am deviat de la subiect . Rog un moderator sa inchida threadul . Multumesc .

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google