Alb PH 2 Vs. Alb PH 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Depinde de ex si de lacul folosit. Aceste culori sun baze opace peste care se da 1 strat de lac. Chiar si daca compozitia vopselei e aceeas, lacul poate sa aiba o tenta mai galbui.

Comment

n au lac vopselele astea..sunt vopsele cu intaritor...cauta vopsea 2k si o sa vezi cum se aplica
      sigpic

Comment

cum zici si tu, au intaritor, catalizatorul, adica intaritorul cel de-al doilea component. Pigment+ catalizator. Tot asa are nevoie si lacul de catalizator. Altfel nu se intareste, nu se usca. Vopselele de care zici tu sunt cele monocomponente 1K, care nu mai au nevoie de catalizator si, sunt vopsele care au deja lac amestecat.

Comment

oricum, poate m am incurcat in termeni, stiu ca sunt 2k..da nuanta e aceasi..alb glacial, difera doar din ce set de vopsea au fost facute masinile...eu oricum n am vazut doua loganuri albe sa arate la fel, la fel cum nici la citroen sau peugeot..francezii au ceva probleme cu culorile, ca nu le ies doua masini la fel )
          ca sa concluzionez..diferenta poate fi data de, cum am zis, diferenta setului de vopsea, faptul ca un ph2 e complet alb fata de un ph1 sau chiar ochiul privitorului..la vanzare, daca vrei masina alba, nu cred sa conteze asta...sa observi doar daca mai inca una alba parcata langa, ca altfel...eu zic ca atractivitatea ph2-ului vine din alta parte, nu de la vopsea
          sigpic

Comment

eu am loganul din 2007 si stiam ca este arktica....in fine! cert este ca inca are un alb foarte frumos! daca il ingrijesti arata bine, daca iti bati joc e normal sa fie mai urat!

Comment

Originally posted by horus_bds View Post
              Exista diferenta de culoare intre albul PH 2 si cel de pe PH 1? mie unul asa mi se pare, si clar ca cel de pe ph2 e mai atragator. daca s-a mai discutat, rog stergeti dupa ce primesc si eu o parere
              Si mie mi se pare mai atragatator logan ph2 alb decat vechiul si iti spun si de ce! Ca are mai multe ornamnete,e mai finisat la caroserie , e o chestiune optica :P

Comment

absolut..asta ziceam si eu

Originally posted by PCH View Post
                eu am loganul din 2007 si stiam ca este arktica....in fine! cert este ca inca are un alb foarte frumos! daca il ingrijesti arata bine, daca iti bati joc e normal sa fie mai urat!
                Tu se poate sa ai arktica pentru ca e preferance..intai astea editie limitata ca a mea au fost glaciale oricum cam greu de verificat..
                Last edited by - Geo -; 20 January 2011, 13:56. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

da, e posibil! oricum, orice nuanta de alb are, loganului ii sta cel mai bine pe ALB!
                  Last edited by PCH; 20 January 2011, 16:03.

Comment

clar...desi, poate doar in cazu meu, e pacatoasa culoarea, am probleme cu rugina peste tot...da pot sa dau un exemplu de ph1 care arata de o mie de ori mai bine ca orice ph2
                    sigpic

Comment

ai rugina la el? in ce zone? presupun ca de la pietre

Comment

Parerea mea este ca albul de pe PH2 este mai frumos!

Comment

Originally posted by PCH View Post
                          ai rugina la el? in ce zone? presupun ca de la pietre
                          de la pietre am la marginile de la usile din fata si la buza plafonului sus si pe vechea capota peste tot..nu rugina da sarita vopseau..da nu asta e problema ca la strazile noastre si mergand mult pe drum national, deci cu viteza s au facut...mi a venit cu multe zone cu rugina din fabrica din pacate pe care nu le am vazut..oriunde e masitc pe langa sunt puncte de rugina..la fel si la majoritatea chederelor. reprezentanta m a intrebat cum o spal si i am zis ca acasa in curte , ca n a vazut spalatorie in viata ei si mi au zis ca ei n au ce sa faca pentru ca n am avut grija de ea si n am spalat-o/sters-o cum trebuie...deci asta e..
                          sigpic

Comment

multumesc de raspunsuri
                            cat despre garantia Dacia.........
                            ei n au ce sa faca pentru ca n am avut grija de ea si n am spalat-o/sters-o cum trebuie...deci asta e..
                            ........jalnic, zero respect pentru client, zero profesionalism, cel putin in cazul asta...

Comment

nu....deci nu! scrie la dacia, voceaclientului si spune acolo ce raspuns ai primit de la service....precizeaza ce service! nu le spune ca ai spalat-o in curte.....ce conteaza asta? am spalat-o la spalatorii !

Comment

Originally posted by - Geo - View Post
                                clar...desi, poate doar in cazu meu, e pacatoasa culoarea, am probleme cu rugina peste tot...da pot sa dau un exemplu de ph1 care arata de o mie de ori mai bine ca orice ph2
                                Sa nu te sperii,drumruie sunt de vina.Masina mea undea pe usile schimbate in urma unor mici accidente ,sunt pline de urme de pietre O data cand a trecut unul pe langa mine cu masina mi-a intrat o piatra pe geam in spate

"mi a venit cu multe zone cu rugina din fabrica din pacate" FATAL!
                                Last edited by fanrenault; 22 January 2011, 22:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google