Depinde de ex si de lacul folosit. Aceste culori sun baze opace peste care se da 1 strat de lac. Chiar si daca compozitia vopselei e aceeas, lacul poate sa aiba o tenta mai galbui.
Alb PH 2 Vs. Alb PH 1
Collapse
X
-
cum zici si tu, au intaritor, catalizatorul, adica intaritorul cel de-al doilea component. Pigment+ catalizator. Tot asa are nevoie si lacul de catalizator. Altfel nu se intareste, nu se usca. Vopselele de care zici tu sunt cele monocomponente 1K, care nu mai au nevoie de catalizator si, sunt vopsele care au deja lac amestecat.
Comment
-
oricum, poate m am incurcat in termeni, stiu ca sunt 2k..da nuanta e aceasi..alb glacial, difera doar din ce set de vopsea au fost facute masinile...eu oricum n am vazut doua loganuri albe sa arate la fel, la fel cum nici la citroen sau peugeot..francezii au ceva probleme cu culorile, ca nu le ies doua masini la fel )
ca sa concluzionez..diferenta poate fi data de, cum am zis, diferenta setului de vopsea, faptul ca un ph2 e complet alb fata de un ph1 sau chiar ochiul privitorului..la vanzare, daca vrei masina alba, nu cred sa conteze asta...sa observi doar daca mai inca una alba parcata langa, ca altfel...eu zic ca atractivitatea ph2-ului vine din alta parte, nu de la vopseasigpic
Comment
-
Originally posted by horus_bds View PostExista diferenta de culoare intre albul PH 2 si cel de pe PH 1? mie unul asa mi se pare, si clar ca cel de pe ph2 e mai atragator. daca s-a mai discutat, rog stergeti dupa ce primesc si eu o parere
Comment
-
absolut..asta ziceam si eu
Originally posted by PCH View Posteu am loganul din 2007 si stiam ca este arktica....in fine! cert este ca inca are un alb foarte frumos! daca il ingrijesti arata bine, daca iti bati joc e normal sa fie mai urat!sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View Postai rugina la el? in ce zone? presupun ca de la pietresigpic
Comment
-
multumesc de raspunsuri
cat despre garantia Dacia.........
ei n au ce sa faca pentru ca n am avut grija de ea si n am spalat-o/sters-o cum trebuie...deci asta e..
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postclar...desi, poate doar in cazu meu, e pacatoasa culoarea, am probleme cu rugina peste tot...da pot sa dau un exemplu de ph1 care arata de o mie de ori mai bine ca orice ph2
"mi a venit cu multe zone cu rugina din fabrica din pacate" FATAL!
Comment
Comment