Exista diferenta de culoare intre albul PH 2 si cel de pe PH 1? mie unul asa mi se pare, si clar ca cel de pe ph2 e mai atragator. daca s-a mai discutat, rog stergeti dupa ce primesc si eu o parere
Alb PH 2 Vs. Alb PH 1
Collapse
X
-
pe ph2 e mai pufos/'spumos'. ph1 alb nu mi-ar place. ph2 alb mi-ar place dar doar laureate cel putin, arata bestial.
cel mai usor: verificarea codului vopselei de pe autocolantul de pe stalpul din dreapta dintre usi.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
eu zic ca este o mica diferenta,dar cel mai bine puse cele doua coduri de culoare de la fiecare cum a zis si colegu ,daca nu uit am sa postez eu codul de culoare pentru ph2 ,daca nu pune nimeni pana maine?
Comment
-
deci e alta culoare. dar se observa asta si cu ochiul liber. ph1 alb nu mi-ar place. ph2 alb da, dar minim laureate, ca altfel tot nu-mi place cum arata .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
pana in 2006 ph1 a avut alb arktika..dupa 2006 e blanc glacier care este si pe ph2..tinand cont ca un ph1 alb din 2007 o sa para mai stins la culoare ca un ph2 mai nou, dar culorile sunt aceleasi...treaba sta altfel...culorile vin in butoaie pe seturi...si la culori. la francezii astia niciodata n o sa se potriveasca un set de culoare cu altu..am pus unu langa altu logan alb abs plus 2007 noiembrie cu logan alb abs plus din aceasi luna si difera culorile, d apai intre faze...d aia nici la revopsire nu prea iese culoarea...plus ca un ph1 normal are mai multe elemente negre decat un ph2 si automat pare mai stralucitor vopsit complet in albsigpic
Comment
Comment