Motor Schimbat 1,6 16v Euro 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motor Schimbat 1,6 16v Euro 5

Salut!
    Pe 03.01.2011 mi-am luat un Laureate 1.6 16v Euro5. Dupa ce mi s-a aprins un martor in bord, am fost la service BRAS din Iasi. Acolo am avut surpriza sa constat ca unul semicuzinetii axiali era montat gresit si prin urmare DACIA mi-a schimbat motorul in garantie. Am inteles ca este o problema la cateva zeci sau sute de astfel de motoare ( pe varianta de EURO 5) Sunt curios daca cineva a mai patit asa ceva precum si daca a primit cineva scrisoare de la DACIA in care era invitat in service pentru verificari.

Ti-a schimbat tot motorul? Adica ai alt motor cu alta serie? Nu stiu de ce nu cred treaba asta... sau cel putin nu vad motivul.

Comment

greseala de montaj,daca era o marca de renume nu schimba motoru,schimba masina

Comment

mie mi se pare normal sa schimbe motorul complet sau chiar masina ca omu a cumparat lucru nou nu sh atata timp cat este in garantie daca are 1-6 luni
        daca ar fi avut sa zicem 3,5 ani era normal sa il repare parerea mea

Comment

Pai tocmai pentru ca Dacia nu-i marca de renume nu cred ca i-a schimbat motorul complet... dar mai stii?

Comment

ramane de facut dovada ,ar trebui sa mearga la rar si sa ii treaca alta serie de motor in carte

Comment

@Mihaibar De curiozitatea, cati posesori de logan ar fi intresati sa li se desfaca motorul? ( doar asa.."pentru verificari" )
              Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

dupa reparatie schimbare motor pe langa faptul ca motorul probabil are alta serie , trebuia sa semnezi factura unde iti aparea ce s-a schimbat la masina ,chiar daca ei platesc tu trebuia sa dai cu semnatura .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Mi-a povestit un taximetrist ca la un coleg de-al lui i-a schimbat motorul complet ca nu mergea bine, era vorba de varianta de 1,4 GPL!

Comment

@Vasile 78
                    Da! Vineri 25.03.2011 am fost la RAR Iasi pentru mentiunea in cartea de identitate. Motorul nou a venit de la Uzina din Pitesti. Am fost de fata cind l-au desfacut din pachet. Toata cheltuiala a fost suportata de DACIA Pitesti

Originally posted by WeeD View Post
                    @Mihaibar De curiozitatea, cati posesori de logan ar fi intresati sa li se desfaca motorul? ( doar asa.."pentru verificari" )
                    Eu m-as fi dus daca as fi primit instiintare. La fel cum Toyota si Nissan au chemat sute de mii de masini pentru remediere defecte, de ce nu ar face-o si DACIA?
                    Last edited by Mihaibar; 27 March 2011, 12:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pun pariu ca motorul inlocuit va fi reparat si va fi montat pe o masina noua cu 0 km.
                      ... restu' e logan

Comment

evident ca deja s-a reparat motorul si a si intrat pe alt loganel..

dar macar acum merge bine, asta conteaza.

mihaibar ai ramane surprins de calitatea serviciilor din romania.. ei nu gresesc niciodata :P

Comment

sa ramai uimit , doar ca din cate stiu eu K4M adica 1.6 16v se ansambleaza in turcia nu in Romanica
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ala de megane, asta de logane, la noi la pitesti...
                            @marius_frt01: ai sa ramai surprins ca pana nici dacia nu-s asa tigani incat sa riste sa dea garantie 3 ani pe un motor pe care l-au schimbat pt probleme. "avioanele" astea din care maneca le scoateti?
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

doar 8v la pitesti ,stiu ca ti-ar placea sa nu fie made in turkey
                              iti dai seama ca fiind linia de productie acolo pentru k4m nu au mai facut alta si in Romanica ,poate daca se facea si K4J era rentabil .
                              Last edited by Cristi_Xp; 28 March 2011, 15:54.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google