Motor Schimbat 1,6 16v Euro 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu stiam de Spania pentru 1,6 16v.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Intr-adevar ! Motorul de 1,6 16v e facut in Turcia.

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
        Eu stiam de Spania pentru 1,6 16v.
        A fost, s-a mutat in Turcia ca sa lase loc pentru K9K la valladolid motores.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Am gasit anul trecut pe A...VIT(site vanzari auto) un audi A4 ultimul model FULL,cu cutie 7tr DSG,cu vreo 10.000 km la bord care spunea in felul urmator spre final,citez :"motor si cutie viteze schimbate in garantie",asa ca si la case mai mari se poate intampla,o bila alba ptr Dacia ca a procedat asa.
          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

ala foarte probabil sa fie 1.4tsi 160cp , de alea se stie ca au probleme. sau un tdi 2.0 commonrail. motoarele astea au probleme in tot grupul vag, audi/volkswagen/seat/skoda.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

1.6 16v e tot mpi? Ca am vazut la date tehnice ca crie mpi doar la 1.4 1.6 8v .

Comment

mpi - multi point injection. deci, este... credeai ca-i cu carburator?
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

NU Multam de raspuns,nu am fost in clar cu asta )

Comment

fanrenault daca este 1,6 16 valve este dublu mpi,alea cu 8 valve au doar mpi

Comment

da, e mmppii numai ca era prea mult de scris pe portbagaj si au preferat sa scrie 16v

Comment

wow ,tare!

twin-mpi

Sau bimpi
                        Last edited by fanrenault; 18 April 2011, 10:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Este simplu MPI,doar are 4 injectoare nu 8,in schimb are 8 supape admisie si 8 evacuare.
                          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

si daca avea 8 injectoare, tot multi-point era. de la 2 in sus, devine mpi. alea din anii '80-'90 cu "carburator electronic", in fapt un singur injector ce pisa in galerie ca tembelul sunt spi. single-point injection. fsi e fuel stratified injection. probabil ca asta voia sa stie omul cand a intrebat initial, dar mie de-abia acu' mi-a picat fisa de posibilitatea asta.

Comment

Originally posted by nikuniku View Post
                              greseala de montaj,daca era o marca de renume nu schimba motoru,schimba masina

Nu cumva vroiai sa-ti mai dea si bani pentru deranj. Niciun producator nu schimba masina pentru o asemena defectiune. Motorul este piesa de schimb. Si pina la urma de ce sa-ti inlocuiasca masina, ca nu are nimic. Doar motorul avea probleme, si acela la inlocuit.

Comment

Un vecin de pe scara si-a cumparat vw polo noua,si avea probleme grele cu motorul si nu ia schimbat masina,poftim!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google