Eu stiam de Spania pentru 1,6 16v.
Motor Schimbat 1,6 16v Euro 5
Collapse
X
-
Am gasit anul trecut pe A...VIT(site vanzari auto) un audi A4 ultimul model FULL,cu cutie 7tr DSG,cu vreo 10.000 km la bord care spunea in felul urmator spre final,citez :"motor si cutie viteze schimbate in garantie",asa ca si la case mai mari se poate intampla,o bila alba ptr Dacia ca a procedat asa.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
ala foarte probabil sa fie 1.4tsi 160cp , de alea se stie ca au probleme. sau un tdi 2.0 commonrail. motoarele astea au probleme in tot grupul vag, audi/volkswagen/seat/skoda.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
si daca avea 8 injectoare, tot multi-point era. de la 2 in sus, devine mpi. alea din anii '80-'90 cu "carburator electronic", in fapt un singur injector ce pisa in galerie ca tembelul sunt spi. single-point injection. fsi e fuel stratified injection. probabil ca asta voia sa stie omul cand a intrebat initial, dar mie de-abia acu' mi-a picat fisa de posibilitatea asta.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by nikuniku View Postgreseala de montaj,daca era o marca de renume nu schimba motoru,schimba masina
Nu cumva vroiai sa-ti mai dea si bani pentru deranj. Niciun producator nu schimba masina pentru o asemena defectiune. Motorul este piesa de schimb. Si pina la urma de ce sa-ti inlocuiasca masina, ca nu are nimic. Doar motorul avea probleme, si acela la inlocuit.
Comment
Comment