Motor Schimbat 1,6 16v Euro 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bine ca au schimbat motorul cu unul nou si nu l-au 'reparat' pe cel vechi.
    e de apreciat totusi.

uite, unchiul meu si-a luat acum cativa ani un vw sharan si dupa cateva mii km i-a picat complet cutia de viteze.
    se intampla si la masini mult mai scumpe. important e ca s-a rezolvat.
    drumuri bune
    internal combustionizer

Comment

am lucrat o perioada la chrysler si pentru o problema de presiune de ulei,cu acordu producatorului,i sa schimbat masina respectivului,masina avea 4-5 zile de cand a ridicato
      cutiile da se repara,dar producatoru a vrut sa vada el ca este cu motoru respectiv

Comment

nu pui si tu niste poze cu clapeta de acceleratie de la 1.6 16v euro 5 , ca cineva zicea ca e electronica .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

La 1,2 16V euro5 e in mod sigur electronica, vazut azi la un Logan expus la dealerul din Roman, din nefericire nu aveau nici un 1,6 MPI sau 1,6 16V. Codul de pe clapeta 8200284968.

Comment

Din soft s-a facut sa funtioneze cu Bioetanol E85? Ce s-a schimbat?

Comment

softul... (10 caractere)
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by nikuniku View Post
                am lucrat o perioada la chrysler si pentru o problema de presiune de ulei,cu acordu producatorului,i sa schimbat masina respectivului,masina avea 4-5 zile de cand a ridicato
                cutiile da se repara,dar producatoru a vrut sa vada el ca este cu motoru respectiv
                Cand va aud cu chestiile astea - ma gandesc ce usor sunt pacaliti oamenii...

OK, producatorul a vrut sa vada ce-i cu motorul respectiv... insa nu inseamna ca masina aia a ajuns la gunoi.

Cand aud textele astea de marketing: "Domne, i-au schimbat masina cu totul... Va dati seama!!!"

Asa... si masina veche a fost reparata si a fost vanduta altui client fie ca masina noua fie ca masina foarte putin rulata... Deci???? Masina tot a ajuns in piata la un client in curte. Strict din motive de imagine, a fost data alta masina primului proprietar, si omul a devenit "brusc" FOARTE MULTUMIT.

Strategii din astea de marketing, nu prezinta in general povestea pana la final: ce s-a intamplat cu masina respectiva??? ... probabil ca ea a facut un alt client "FOARTE MULTUMIT"... care eventual a primit si un anumit discount.

Hai sa vedem realitatea si sa nu mai privim jumatati de poveste.

Comment

ion....eeee acu si tu ... .. nu mai spune la nimeni, mai facem si noi un ban din marketing

on topic:
                  haide-ti fratilor sa lamurim: cate masini cu aprox. credeti ca au probleme cu piesa respectiva? - in ce perioada s-au fabricat? - cum se manifesta? etc
                  e valabil doar la euro 5 sau nu?

Comment

Din cate am inteles din "sapaturile " pe care le-am facut, au fost probleme cu aprox 60 de motoare la seria de Logan 1.6 16v. Eu am fost al 3-lea la care au schimbat motorul. Din pacate ca o bila neagra pentru Dacia, nu am primit acasa o instiintare de prezentare in service pentru verificari.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google