Defect Fabricatie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by savu View Post
    am primit raspunsul de la dacia:nu se poate repara pe garantie nu avea cum sa treaca neobservat si timpul mult prea mare de la livrare
    asa ca aveti grija cand va ridicati masina de la dealer inspectati atenti masina,se pare ca dacia este pe drumul cel bun...
    sper sa va ajute patania mea cu dacia
    Nu a venit asa masina din fabrica...pot garanta 100%...am fost in fabrica si am vazut cate persoane inspecteaza masina pana ajunge sa fie urcata pe trailer...chiar nici una sa nu fi vazut plafonul stramb?...ma indoiesc....in fabrica masina dupa vopsire intra intr-un tunel cu neoane...acolo se vede orice neregulalitate a tablei.
    Zici ca ai luat-o in luma a 6-a anul trecut...nu te-ai uitat de atunci si pana acum ce frumos se reflecta soarele in plafon?...eu da.
    sigpic

Comment

multumesc pentru ironii si alte aprecieri...
      eu am deschis acest topic pt a descrie o problema si poate sa ajute si pe altii nu sa facem bascalie
      SI REPET NU AM OBSERVAT PANA ACUM SI NU MA APUCAM SA DESCHID TOPIC AICI SA SUN LA DACIA DACA STIAM CA AM AVUT VREUN FEL DE INCIDENT CU MASINA
      oricum multumesc pt interes si sfaturi

Comment

doamne ce oameni frate,omu asta a deschis topicul sa ne arate patania lui,si sa ne dam cu parerea,nu sa vanda masina si sa mearga cu tranvaiul,multii de pe forum vorbesc sa se afle in treaba ,si mai au si o varsta anume.......daca erati in locul omului voi ce faceatii???

Comment

Ciudat defect de fabricatie, nu prea ai cum dovedi ca este asa din fabrica, poate cu un tester de grosime a stratului de vopsea ai putea dovedi ca este stratul din fabrica. Insa nici asa, ar parea ca a cazut ceva pe plafon, sunt cazuri in care tabla se indoaie iar vopseaua nu sare. Asta e, fiecare masina trebuie "botezata" intr-o anumita zona a caroseriei, un onduleu, o zgarietura mica, ceva.

@cetatean bun: eu zic sa-ti iei talpasita cu schiurile de pe acest forum, n-ai pic de minte la varsta aia.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Daca pana acum nu ai observat defectul sa incerci sa nu il mai observi de acum incolo.Nu ii baga in seama pe cei care iti spun sa o vinzi.Pastreaz-o ca la 4600 km masina e inca "virgina".Tine-o curata si ai grija de ea.Asta e tot ce conteaza.numai bine

Comment

masinuta o tii in garaj sau afara? gandeste-te ca e posibil sa ti-o fi indoit cineva...stii tu vorba aceea :"Fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur".Poate fi si din fabrica dar deh, mai poti demonstra acum ceva? Vorba unui coleg de mai sus, daca pana acum nu ai vazut, nici de acum incolo sa nu o observi! Drumuri bune!
              ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
              ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

multumesc pentru interes si am sa ma obisnuiesc asa cu ea nu am ce face si nici de reparat nu ma apuc sa repar
                sarbatori fericite tutur!

Comment

Aş da capitonajul jos să văd ce se află în partea cealaltă de tablă.
                  E posibil (poate te-ai gândit şi tu) să fi dat cineva din interior cu pumnii sau cu capul sau mai ştiu eu cu ce în plafon, ştiu eu... la o iarbă verde sau aşa în momente în care eurofia nu te lasă să vezi amănuntele în timp ce conduci ?!
                  E doar o părere. Conduci singur maşina sau mai ai alt şofer ?
                  Mie mi se pare imposibil să nu fi văzut pânâ acum defecul dacă era viciu de fabrică. Aşa fain luceşte plafonul la soare şi se văd şi cele mai mici zgârieturi.
                  numai bine.
                  Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                  sigpic

Comment

Originally posted by grutzz View Post
                    doamne ce oameni frate,omu asta a deschis topicul sa ne arate patania lui,si sa ne dam cu parerea,nu sa vanda masina si sa mearga cu tranvaiul,multii de pe forum vorbesc sa se afle in treaba ,si mai au si o varsta anume.......daca erati in locul omului voi ce faceatii???
                    Pe scurt faceam: o reparam pe CASCO.
                    Am avut o portiera deformata asa putin, doar lucea altfel in bataia luminii. Dar tot muream cand ma uitam la ea.
                    La mine masina trebuie sa arate impecabil. Nu le place alor de la asigurari ca ar cheltui bani cu mine, sa-mi spuna, ca sa tina minte si cand le platesc polita. S o platesc in alta parte, nu de alta.

Dar domul a refuzat orice raspuns direct la intrebarea : CASCO ai? De unde rezulta ca n-are.
                    Si in cazul in care n-ai CASCO, eu tot asa da 500-700 de lei din banii mei, sa o repar. Arata ca dracu.

Comment

stai linistit

Incearca sa nu o mai bagi in seama. Uite, eu am luat masina pe 20 august si pe 23 august a intrat in mine un taximetrist grabit. Ce era sa fac? Sa nu dorm noaptea? Oricum, o masina care sta noaptea in parcare si merge mai mult prin oras e imposibil sa fie impecabila. La mine cred ca doar cupola nu e usor indoita...

Comment

Acum un an si ceva am fost pe la AMG si am vazut un logan nou nout si la asta ma refer ca nici nu a ajuns la proprietar si avea plafonul infundat in zona antenei destul de rau, pe la sfarsitul saptamanii respective am vazut acel logan gata indreptat, chituit si pregatit pentru vopsire si viitorul proprietar nici nu stie acest lucru, o i-a ca de noua. Nu stiu daca asta se practica si pe la case mai mari dar nu prea mi se pare normal

Comment

posibil ca avaria sa se fi produs la dealer, daca ai casco si te deranjeaza indoitura, poti apela la ei.Am avut si eu o avarie minora la o portiera si desi era mica si nimeni nu o prea observa, mie doar acolo parca imi fugeau ochii

Comment

Originally posted by savu View Post
                            multumesc pentru interes si am sa ma obisnuiesc asa cu ea nu am ce face si nici de reparat nu ma apuc sa repar
                            sarbatori fericite tutur!
                            Si eu cind am luat masina nu am observat ca am primit-o cu capota putin indoita chiar pe mijloc unde e incuietoarea. Indoitura e ceva de genul cum e si la tine numai ca e pe o portiune de 10 cm.... in fine am lasat-o asa si nu are nimic,

Eu am observat cam la o saptamina.... vopseaua nu era sarita zgiriata sau altceva ca sa zic ca a fost lovita prin parcare etc.... Cind am fost la dealer mi-au zis ca nu are cum ca a fost lovita & stuff. Mi-am bagat picioarele si am lasat-o asa ca nu aveam chef sa o duc la tinichigerie de noua.

Comment

POate o fi fost lovita cand erau tu acasa ,o fi dat cineva cu pumnii Sau in cel mai rau altceva....

Comment

poate au indoit-o cei de la spalatorie (cand au sterso), ca sunt in stare de asa ceva
                                ... restu' e logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google