Defect Fabricatie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Defect Fabricatie

salut colegi forumisti!
    problemea mea sta in felul urmator poate ma poate ajuta cineva cu un sfat
    am un logan faza2 luat anul trecut prin luna a-6,si abia acum am observat(spre rusinea,greseala mea) ca pe plafon un dreptul pasagerului (pe o portiune cam de 40cm) daca te uiti cu atentie si intr-o anumita reflexie a soarelui se observa un fel de cuta ca si cum tabla fost stramba si indreptata,se simte putin si daca se trece cu degetul peste ea,masina nu a fost implicata in nici un fel de accident nu am cu ea decat 4600km,am fost la servis cobalcescu de unde am luato au facu niste poze au trimis la dacia si am primit raspuns ca nu avea cum sa se intample asa ceva ca trece prin diverse etape de control si mi sa sugerat ca eu sunt cel vinovat si ca nu acopera garantia
    mai pot face ceva sau daca nu am vazut la livrare asta este...

pune poza cu sectiunea respectiva.
    sigpic #

Comment

sper sa se inteleaga
      Attached Files

Comment

Din poze pare lovita.Poate a cazut ceva pe ea?
        Casco ai?
        sigpic
        !

Comment

repet nu a cazut nimic pe ea nu a fost implicata in vreun accident,doar nu eram tampit sa cer sa se repare pe garantie
          asa a venit din fabrica
          vad ca si aici se pune acceasi poblema ca a fost lovita...daca era asa nu mai ma agitam si acceptam consecintele
          lucrezi cumva la dacia? si ei au pus acelasi intrebari

Comment

Asa imi pare din poze.Mai du-te peste ei ca sunt neseriosi sa arunce vina pe tine.
            Incearca cu Vocea Clientului
            sigpic
            !

Comment

am incercat si acolo si ma tot suna de 2zile si ma intreaba aceleasi lucruri,parca sunt la interogatoriu

Comment

Mai mare deranj ti-ar crea daca ti-ar faceo. Adica sa-ti chituiasca si revopseasca plafonul. Mai bine laso asa.

Comment

Salut

Dupa parerea mea, nu mai ai ce face. Nu ai observat la timp, nu mai ai cum sa dovedesti ca nu ai fost tu de vina si asta stiu si ei. Te vor refuza toti. Chiar si cei de la OPC. E nasol ca nu poti lua o masina noua de la reprezentanta fara verificari detaliate.
                  Sa te inveti minte, ca de acum inainte, pe orice motiv s-o scoti din service (sa dea Domnul sa nu fie nevoie) stai langa masina macar 30 de minute si inspectezi tot!!!

Comment

mai sunt unele masini care au cazut de pe trailer in accidente

Comment

Se poate face expertiză. Se poate dovedi dacă vopseaua e originală sau este ulterior aplicată. Este simplu dar necesită timp şi bani. Eu unul aş face-o.
                      Numai bine.
                      Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                      sigpic

Comment

@Gozmin: la treaba asta, nu pot sa nu fiu pesimisit si, il sfatuiesc si pe @savu sa fie la fel. Eu nu as cere expertiza, fiindca costa bani. Daca intr-adevar nu este @savu de vina, dar oarecum totusi a fost refacut si nu este vopseaua originala, @savu nu v-a mai avea cum sa dovedeasca ca nu a platit el pentru o treaba proasta si acum vrea sa fie despagubit...

Gandindu-ma optimist, expertiza va scoate adevarul tau la iveala @savu!!!
                        Eventual poti incerca sa vorbesti cu cei de la casco, sa faca ei expertiza, sa faca reparatia si ulterior sa rezolve ei treaba cu Dacia. Daca sunt si ei de acord, asa ar fi cel mai bine.

Comment

am primit raspunsul de la dacia:nu se poate repara pe garantie nu avea cum sa treaca neobservat si timpul mult prea mare de la livrare
                          asa ca aveti grija cand va ridicati masina de la dealer inspectati atenti masina,se pare ca dacia este pe drumul cel bun...
                          sper sa va ajute patania mea cu dacia

Comment

domnu Savu , vinde masina si cumpara alta, daca te deranjeaza sau se vede prea tare, asta e daca nu ai fost atent (se poate intimpla orcui, te astepti ca o masina noua sa fie impecabila). Incearca sa cauti daca mai sunt indoituri si in alta parte.

Comment

nu poate sa fi cazut pe ea ?nu e neaparat sa cada si sa iti sara vopseaua ... bineinteles ca poate fi si din fabrica asa...dar cum ai vazut acu, puteai sa fi vazut in juma' de an
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google