ARR matheo, stiu eu un loc unde stau mai tot timpu, pe sos. Andronache inainte de bariera si opresc toate cazaturile de masini si le ia talonu pentru diverse , te cauta aia de detoate, am patit caz in care eram cu un fost coleg de servici cu o 1310 si la oprit ARR-ul si la verificat asa: gaze, lumini , asigurare, permis si una tare , i-au bagat cricu sub praguri sa se uite la lonjeroane daca sunt bune , din pacate avea unu crapat si i-au saltat talonul pana ii remedia lonjeronu
Kit Lupe G3
Collapse
X
-
-
Ajungem iar la vechea discutie.
ARR-ul se ocupa de masinile de transport peste 3,5t/verifica diagrame/licente/atestate de competenta profesionala.
RAR-ul se ocupa de starea tehnica a tuturor autovehiculelor.
Originally posted by hmv86 View PostARR matheo, stiu eu un loc unde stau mai tot timpu, pe sos. Andronache inainte de bariera si opresc toate cazaturile de masini si le ia talonu pentru diverse , te cauta aia de detoate, am patit caz in care eram cu un fost coleg de servici cu o 1310 si la oprit ARR-ul si la verificat asa: gaze, lumini , asigurare, permis si una tare , i-au bagat cricu sub praguri sa se uite la lonjeroane daca sunt bune , din pacate avea unu crapat si i-au saltat talonul pana ii remedia lonjeronu
ca sa va convingeti verificati aici:
-http://www.arr.ro/
-http://www.rarom.ro/sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Am mai auzit si eu chestia asta cu spalatoarele in faruri, mi'au zis si mie cei de la itp ca daca am spalatoare la faruri nu am probleme le inchid gura, dar nu am lupe, am decat xenonsigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
adrian22 .. sunt curios astept sa revii atunci sa ne zici .. ce sa intamplat :P numai bine :P
Originally posted by Razvy View PostPartial adevarat!
Ai voie cu xenoane cu lupe, dar trebuie sa ai obligatoriu instalatie de spalare a farurilor!
Originally posted by matheo66c View PostARR-ul?..(Autoritatea Rutiera Romana) sau ai vrut sa zici RAR-ul ?
Originally posted by matheo66c View PostAjungem iar la vechea discutie.
ARR-ul se ocupa de masinile de transport peste 3,5t/verifica diagrame/licente/atestate de competenta profesionala.
RAR-ul se ocupa de starea tehnica a tuturor autovehiculelor.
Sigur era RAR-ul, ARR-ul nu are aparatura sa verifice asa ceva ,docmentati-va inainte de a posta
ca sa va convingeti verificati aici:
-http://www.arr.ro/
-http://www.rarom.ro/
da intelegem ce spui tu:P dar.. eu pe vremuri .. aveam o .. dacia nova.. si invatam la liceu ... la traian vuia.. langa mina minovici.. si .. stateau si pe acolo .. si ma sunat un coleg... cu aceiasi masina care arata mult mai bine ca a mea.. pe care il oprise.. si imi spusese sa nu o iau pe acolo ca e de belea :P
Originally posted by HOME-UCN View PostAm mai auzit si eu chestia asta cu spalatoarele in faruri, mi'au zis si mie cei de la itp ca daca am spalatoare la faruri nu am probleme le inchid gura, dar nu am lupe, am decat xenon
vrei sa iti spun ceva.. ? si la xenon iti trebuiesc alea
problema este.. ca au dat astia .. lege.. de la EU .. sa ai .. nush ce lumini de zii de nush ce.. chestia este ca la noi la .. romani .. dak apari u pe strada cu asa ceva.. dar masina nu a avut.. din fabrica.. se ia de tine.. de toate alea.. ).. asta este.. mai dureaza .. pana .. vom fii la acelasi nivel cu ei :P
Comment
-
Originally posted by mutu_ionut View Postadrian22 .. Sunt curios :d astept sa revii atunci sa ne zici .. Ce sa intamplat :p numai bine :p
da asta o stiu si eu .. Pt ca tot.. Ce vine din fabrica.. Cu lupe si xenon are si instalatie de spalare :d
rar .. E mai greu de ajuns la ei ..odata ce ai inscris masina.. ) iar arr .. Sunt acei pandari ..care stau pe strada si nu au ce face..:d eu stau in colentina..:d de obicei .. Stau cum vii dinspre obor.. Si te duci inspre capatul lui 21..europa.. Cum vreti sa ii spuneti:d .. Stau la pod .. La mc donald's :p
da intelegem ce spui tu:p dar.. Eu pe vremuri .. Aveam o .. Dacia nova..:d si invatam la liceu ... La traian vuia.. Langa mina minovici.. Si .. Stateau si pe acolo .. Si ma sunat un coleg... Cu aceiasi masina care arata mult mai bine ca a mea.. Pe care il oprise.. Si imi spusese sa nu o iau pe acolo ca e de belea :p
vrei sa iti spun ceva.. ? Si la xenon iti trebuiesc alea :d
problema este.. Ca au dat astia .. Lege.. De la eu .. Sa ai .. Nush ce lumini de zii de nush ce.. Chestia este ca la noi la .. Romani ..:d dak apari u pe strada cu asa ceva.. Dar masina nu a avut.. Din fabrica.. Se ia de tine.. De toate alea.. ).. Asta este.. Mai dureaza .. Pana .. Vom fii la acelasi nivel cu ei :p:sign_war
Comment
-
Salut !
Am si eu o intrebare legata de lupe G3
-ce modificare trebuie facuta farurilor pentru a adapta lupepe ??
de ex: daca vreau sa dau lupele jos si sa pun bec normal "halogen"....se mai poate ? (trebuie taiat/lipit ceva prin far inainte de a monta lupepe ) sau se adapteaza ca un bec normal pe far.u stok ??
Comment
-
si crezi ca se scot asa usor lupele alea din far ? , intai trebuie sa dai sticla de la far jos ca sa scoti lupa afara, mai bine iti iei o pereche de faruri de la dezmembrari chiar si cu urechile rupte cat sa treci ITP-ul( la ITP dai si tu ceva si se trece cu vederea)/sau cand ai nevoie la RAR, eu zic ca e de 10 ori mai simplu asa
Comment
-
Va salut! eu sunt posesor de comercializez/montez lupe morimoto care sunt mult mai bune decat g3. daca tot investiti un ban macar nu va bagati la g3, ca in trecut am instalat si eu g3-uri si am renuntat la ele din cauza eficientei slabe, dar evident mai bune decat a farurilor stock. am fost cu ale mele morimoto la itp si am trecut fara sa imi zica ceva.
acum sa ne intelegem, asta e o chestie cu care nu treci decat daca inchide inspectorul ochii. altfel nu.
chiar daca ai sistem de spalat, trebe sa ai si sistem de autoleveling (autoadaptiv e cu totul altceva), iar toate astea sa fie deja omologate. cam greu.
am sunat inainte la itp am zis ca am lupe si daca e vreo problema, mi s-a zis ca da, dar sa vin seara pe la 6 ca la ora aia nu mai sunt inspectori de la rar pe acolo si nu ar fi problema. asa ca am fost seara, i-am dat omului 50lei si nu a fost nici o problema.
toata chestia este sa nu va duceti la reprezentanta cu ele, ca acolo sigur nu va trece.
Cam astea sunt pataniile mele cu itp=ul si lupele. pt cine doreste lupe bune si alte informatii va astept, inclusiv pe threadul deschis la mine cu lupe d2s, sunt o multime de feedback-uri si poze.
Comment
Comment