Schimbare Volan Pe Garantie?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Volan Pe Garantie?

Salut,

Am un Logan din iulie 2009, ph2, si cam dupa un an am observat usoare exfolieri pe volan.Nu sunt tipul de om care sa am maini gen smirghel, din contra.
    Mai am garantie 2 ani si luna asta vreau sa ii fac revizia de doi ani.Credeti ca pot cere schimbarea volanului pe garantie?Rog doar cei avizati sau care au trecut prin asa ceva sa isi dea cu parerea.

Pun si cateva imagini, nu-s prea clare :

Pe viitor, incarca pozele Doar cu Gestiunea Atasamentelor. Multumesc!
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 11 June 2011, 22:51.

Da,le spui si ti-l vor schimba.Sunt destui pe forum care au facut lucrul asta.
    Bafta!

Comment

la tine arata bine volanul fata de al meu, la care i se curata plasticul acela X(
      Nu-i bai...

Comment

si multi nu stiu.eu l-am schimbat acum doua saptamani.

Comment

Multumesc, dupa revizie va zic daca mi l-au schimbat.

Comment

mie ami au schimbat volanul pe garantie si perna de la lombar;)

Comment

pai,acel volan nu s-a stricat din cauza proprietarului.singurul de vina este soarele,care a stralucit pe volan.in mod normal,dupa schimbare,masina ar trebui sa aiba un parasolar sau,ideal sa stea la umbra cand stationeaza.sau,cand proprietarul are o transpiratie acida,transpiratia mainilor poate ataca materialul din care e volanul.la fel ca la pantofi,de exemplu.la mine i-am pus husa

Comment

Maine il schimba si la "oliseh-u"meu tot pe grantie
                ps.pe volanu meu mai avea in plus si cateva puncte mici ca si cum ii impuns cu acul

Scuze pt postul dublu.Dupa ce a schimbat volanul(pe garantie) trebuie sa ii faca si unghiu de fuga(sau cum ii zice)?
                Last edited by oliseh; 30 June 2011, 18:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

La Dacia 1100 nici dupa 40 de ani nu s-a exfoliat volanul, dupa maini, soare sau factori externi. Din pacate se vede cum se schimba calitatea.

Comment

salut,al meu a inceput sa se curete acum o luna jumate tinand cont ca masina o am din martie 2008 asa k nu cred ca are legatura cu soarele sau transpiratia

Comment

adica tu din martie 2008 pana in iunie 2011 n-ai vazut soarele si n-ai transpirat deloc? Eu asta am inteles citind ce-ai scris
                      Pain brings out the truth in us all...
                      ...how much truth can you stand?

Comment

no, e asa cum a zis cineva pe forum, din cauza verighetei de pe mana stanga.

Comment

L-am schimbat la Sandero pentru ca se exfoliase dintr-o data dupa 3 ani. Masina nu a stat in soare, din contra, am tot protejat-o cum am putut. Materialul este de cacao, sa dau exemple de Aveo sau Albea? Care au volane mult mai bune in gama de pret Logan. Dupa 1 luna de la inlocuirea pe garantie, mi-a aparut deja in partea de jos semn de frecare (nu mai are stralucire). Vai de mama lor de piese schimbate pe garantie.

Atentie ce huse cumparati. Uitati-va la interior cum sunt realizate. Coleg de serviciu a pus pe volan nou o husa la care cauciucul din interior era striat. Cand a imbatranit a frecat volanul de la luat mama naibii. Arata ca naiba, raschetat uniform. Personal as pune husa cand se duce volanul sau imi imbrac volanul adevarat in piele (de preferat).

Comment

Originally posted by smaci View Post
                            La Dacia 1100 nici dupa 40 de ani nu s-a exfoliat volanul, dupa maini, soare sau factori externi. Din pacate se vede cum se schimba calitatea.
                            Insa nici volanul nu era spuma moale ci rasina dura. Deh, se schimba si prestatiile cu timpul.
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Daca vreau sa imbrac volanul in piele trebuie dat jos.Se pierde oare garantia? Daca da, la ce oare?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google