vroiam pareri
Sa Renunt La Garantie>?
Collapse
X
-
O caseta de directie e peste 3000 de lei , o pompa de servo 1000 de lei , un rulment cu ABS 400-500 lei cu manopera cu tot , pana si blocul ala de lumini e vreo 600 lei , orice piesa mai rasarita e de 2 ori pretul unei revizii de an , asa ca : Sus cu garantia! PS. De ce-ai mai luat logan nou ca il gaseai second de 2-3 ani la jumate de pret?Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
mersi astea sunt argumentele de vroiam sa le aud.vroiam ca cineva sa spuna nu renunta pentru ca....se intampla la majoritatea
p.s.blocul de lumini e original 300 cu proiectoare cu tot.astfel de 5raspunsuri astept probleme care pot aparea la orice loganLast edited by 77sky; 4 October 2011, 07:24.
Comment
-
Originally posted by biancamarius5 View Postmersi astea sunt argumentele de vroiam sa le aud.vroiam ca cineva sa spuna nu renunta pentru ca....se intampla la majoritatea
p.s.blocul de lumini e original 300 cu proiectoare cu tot.astfel de 5raspunsuri astept probleme care pot aparea la orice loganNirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by EUGEN2008 View PostO caseta de directie e peste 3000 de lei , o pompa de servo 1000 de lei , un rulment cu ABS 400-500 lei cu manopera cu tot , pana si blocul ala de lumini e vreo 600 lei , orice piesa mai rasarita e de 2 ori pretul unei revizii de an , asa ca : Sus cu garantia! PS. De ce-ai mai luat logan nou ca il gaseai second de 2-3 ani la jumate de pret?
@binacamarius5 daca te gandesti sa renunti la garantie , cantareste bine. Am vazut la o alta marca motor facut praf la 70.000 km , dupa 3 expertize sa constatat defect de fabricatie. Asa daca iti cade un rulment , termostatul, vreo sonda ceva nu e mare problema , dar cand cedeaza ceva de prin internele motorului ?! Dar mai exista posibilitatea sa iti crape motorul si chiar daca nu ai nici o vina ,vei afla ca nu ai respectat normele de utilizare...Last edited by crull; 5 July 2011, 22:53.
Comment
-
Lasa ca anul trecut in Pitesti la o mare firma, o revizie de 2 ani ma costa 300 ron si cand am pomenit de promotia dacia la schimbul de ulei, au inceput sa o dea in balbaiala ca pe langa schimburi se mai verifica nu stiu ce ,adica balarii.Am facut revizia in Campulung cu 258 ron in care a intrat si o diagnoza.
Comment
-
Eu sunt in al 4-lea an de garantie, si cele 3 revizii de pana acum m-au costat 660 lei (220lei fiecare revizie la 1 an).Nu mi se pare o suma exorbitanta ca sa nu mai merg la reprezentanta, desi ce-i drept nu am schimbat nimic la masina pe garantie.
Anul viitor cand masina va face 4 ani si va iesi din garantie vreau sa o vand si sa-mi iau alta noua.
Cel caruia o sa i-o vand anul viitor nu va avea nici un dubiu ca ii voi vinde o masina cu prbleme, atata timp cat masina mai are full casco+garantie
Comment
-
Ba din contra, mergi in service chiar si inainte sa expire garantia, iar cu o mica atentie la mecanic, poate fi verificata f atent masinuta ta...Eu a trebuit sa schimb pe garantie rulmentii fata, iar daca mergeam inainte sa expire garantia, cand se auzeau ceva troncanituri, schimbam si caseta de directie. Era un ambiance, fara servo...Am schimbat caseta la 70.000 Km dupa cateva luni dupa iesirea din garantie, iar asta de zgarcit ce am fost, ca sa nu mai platesc schimbul de ulei....L-am schimbat eu. Istet am mai fost....
Comment
Comment