Sa Renunt La Garantie>?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Reviziile nu costa mult eu unu nu vad pentru ce sa nu tii de garantie (Doamne fereste)stii ca atunci este naiba al naibi.Dupa garantie este alta poveste,atunci si eu ma gindesc sa fac singur servisul pentru ca, imi face placere nu pentru ca salvez bani.

Comment

eu la toate reviziile am fost cu uleiul si filtrele mele am platit doar revizia undeva la 50 lei nu este o suma exagerata
      iar cand am avut scurgeri de ulei au schimbat distributia si alte piese pe garantie daca renuntam la garantie ma lovea rau in buzunar
      eu unu nu cred ca merita sa renunti la garantie

Comment

Eu sunt in ultimul an de garantie si trebuie sa imi fac revizia, dar o voi face eu , nu ma duc la ei pentru ca ies mai ieftin si imi place sa mesteresc, ei te taxeaza cu 50 lei pe litru de ulei Elf, eu am luat cu 35 lei ulei Castrol Magnatec si Elf era 25 lei. Deci mai ales ca sunt in ultimul an nu mai vreau sa trec pe la ei sa ma beleasca de bani.
        sigpic

Comment

Personal am renuntat la garantie!si pot sa spun ca a meritat.(cu toate ca motorul are mici scurgeri)
          AC/DC- RIDE ON

Comment

@q_acdc chiar ca se merita sa renunti la garantie... ce daca (,) curge un pic... !?

Comment

vasile tu ai vazut logan sa mai curga , sa mai aiba vre-un zgomot sau orice alta problema dupa ce iese din garantie? De obicei multi sunt exigenti cum functioneaza masina doar atat cat e in garantie , dupa aia se aplica: "lasa ma ca merge asa!"
              Pain brings out the truth in us all...
              ...how much truth can you stand?

Comment

nici care nu v-ati gandit la solutia sa discutati cu mesterii din reprezentanta sa va puna stampila pe carnetul de garantie/intretinere si sa va faceti voi reviziile unde vreti ?
                cred ca e o solutie mai buna decat renuntatul la garantie .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu te sfatui sa renunti...
                  MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Ai dreptate Eugen, asa procedeaza multi din pacate, peste cateva luni iese si trotineta mea din garantie si as schimba ceva pe banii lor dar nu stiu ce...

Comment

Originally posted by grecu george View Post
                      eu la toate reviziile am fost cu uleiul si filtrele mele am platit doar revizia undeva la 50 lei nu este o suma exagerata
                      iar cand am avut scurgeri de ulei au schimbat distributia si alte piese pe garantie daca renuntam la garantie ma lovea rau in buzunar
                      eu unu nu cred ca merita sa renunti la garantie
                      nu stiu cum ai facut tu dar cei de la vocea clientului spun foarte precis reviziile trebuiesc facute la reprezentante pentru a avea garantia ca sunt cele recomandate de producator si nu poti vene cu ele pentru ca in romania exista o foate mare parte de piese contrafacute.) cine ar vrea sa imite dacia oilD))

Comment

"Cro84"- diagnosticarea intra in garantie. Eu am avut problema cu clapeta de acceleratie la care in Romania mi s-a zis ca nu-i defect. Totusi in Ungaria la reprezentanta Renault mi s-a schimbat. Referitor la garantie, orice viciu ascuns (material) sau montare gresita intra in garantie si asta se refera si la postgarantie(dupa garantie ulterior probleme aparute). La sistem de directie reglajul mi s-a facut gratis tot in garantie. Automobilul Dacia s-a angajat la bani respectivi ca autoturismul la 100.000km sa functioneze fara probleme, bineinteles cu clauze cuprinse in certificatul de garantie. Eu nu am dat la nimeni spaga si nici sa nu astepte fara remuscari.

Comment

si in service 100% se pun numai piese originale , sa fiti siguri de asta ...unde e loc mecanicul baga mana si schimba piesa ...

Comment

Originally posted by EUGEN2008 View Post
                            vasile tu ai vazut logan sa mai curga , sa mai aiba vre-un zgomot sau orice alta problema dupa ce iese din garantie? De obicei multi sunt exigenti cum functioneaza masina doar atat cat e in garantie , dupa aia se aplica: "lasa ma ca merge asa!"
                            Daca faci un calcul cu reviziile in 4 ani la "garantia " Dacia ai sa observi cu aceeasi bani te pregatesti cu revizia de 4 ani plus semering,pinion inclus.(pe mine ma distrus faptul sa-l vad pe mecanic sa umble in motor la o masina noua)
                            AC/DC- RIDE ON

Comment

Sfatul meu e sa nu renunti la garantie, pe mine nu m-a costat nicio revizie mai mult de 220 lei, la reprezentanta Renault din Brasov, cu uleiul DaciaOil bineinteles.
                              Pe garantie mi-a fost schimbata bobina de inductie care a crapat, schimbat un pivot la revizia de doi ani si volanul care mi se cam zgariase.Oare cat ma costau toate astea fara garantie?

Comment

Originally posted by Gozmin View Post
                                Garanţia este de fapt ca o poliţă de asigurare (se poate să se întâmple ceva sau nu). Mulţi au spus la ce-mi trebuie asigurare CASCO şi acum regretă. Garanţia de fapt o plăteşti prin contravaloarea reviziilor care nu sunt scumpe. Un schimb de ulei Dacia Oil cu filtru de aer şi cel de ulei este undeva la 230-250 cu manoera inclusă.

si daca eu vreau elf 5-40 (full syntetic) sau mobil 1 sintetic? mai am doar 8 luni si-mi vine sa renunt pt ca nu pot modifica nimic pe masina. nici macar jantele sau sa pun lupe xenon..

sa ma rog sa-mi cada ceva de pe masina ca sa renteze?!
                                Last edited by B997NDL; 22 September 2011, 02:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google