If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ma refer la filtru de benzina suplimentar.Intreb asta in speranta ca se poate deoarece am vazut la un filtru de benzina ca scria ca este si pt logan.Daca sunt cei care au facut asta ii rog sa spuna si cum au facut si daca este util sau nu!
ai filtru in rezervor si pe fiecare injector in parte. daca vrei tu neaparat sa-i pui filtru, sectionezi turul si ii introduci filtrul.
vezi ce simplu e?
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Nu-i chiar asa mare presiunea la benzinar, ca si idee cand am scos furtunul de tur (de retur n-are) din rampa si am pus contactul nu am observat sa arunce cu prea multa putere benzina (am scos pentru gratar). Si nici nu prea se justifica inca un filtru, s-au infundat injectoarele?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment