Am un logan facelift si un telefon lg optimus one,pot conecta telefonul la masina incat sa pot asculta muzica de pe el in boxele masinii?
Conectare Telefon
Collapse
X
-
cum sa tai ma boxele ? stai ma omule linistit, playerul de fabrica n-are nici "aux in" ca sa poti lega telefonul de el cu un cablu jack tata-tata, nici usb (care oricum n-ar fi putut face conexiunea cu telefonul, adica playerul sa citeasca mp3 de pe telefon sau de pe cardul acestuia) care sa primeasca un stick.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
@DaniJurma cu Cd-playerul Original nu poti face nimic din ce vrei tu ... Daca iti iei un Cd-player cu intrare USB sau Jack 3,5 mm poti asculta muzica de pe telefon in masina !
Androidul nu are nici o aplicatie casa sa faca munca unui modulator ...
Comment
-
Buna ziua,
Stiu ca nu s-a scris demult pe aceasta tema aici, dar nu stiu unde gresesc....
Am LOGAN din 2018 cu Radio CD 2DIN 4x15W MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming si am avut pana nu demult un telefon SMSUNG Galaxy J3 (2016) care se conecta prin Bluetooth foarte bine la radioul masinii. Acum am tot un SAMSUNG GALAXY dar A20e care nu vrea nici in ruptul capului sa se conecteze cu radioul masinii. Se conecteaza cu toate dispozitivele, inclusiv cu vechiul samsung, dar cu radioul nu. Oare de ce? Sau dați-mi o solutie...oare daca iau un stick Bluetooth si il conectez la radio prin USB o sa mearga cu acesta. Apropo am incercat cu un J6 a unui coleg...si il vede fara probleme. Mentionez că stiu ca se conecteaza pana la 5 telefoane, dar nu am conectat todeauna doar unul, al meu care conduc masina....
Multumesc....
Comment
Comment