Eu as opta spre folie.Cum au zis si ceilalti colegi daca vreodata vei vrea sa revii la vechea culoare colantul este ideal!
Vopsea Sau Colant? Brainstorming Adhoc :)
Collapse
X
-
Aceeasi "idee" o am si eu in cap. Daar am intrebat mai intai unul patit, sa vedem care este parerea lui, legat de raportul dintre pret/calitate/si rezistenta. Dupa spusele lui....colantarea a trecut pe locul 2, deoarece am vazut ce se intampla daca sar oietricele pe capota, arata apoi ca si cum ar fi zgariat o pisica mare capota. Oricum, as mai vrea sa cer parea unei persoane care a avut colantat masina........dar raman la ideea caci, mai sfant e vopseaua..tinand cont de raportul pret/calitate/rezistenta.
PS: eu am bleu marine, si cand am vazut noul blue navy......mi-a ramas gandul la aceasta culoare...deci, cand va fi sa o vopsesc....urmatoarea nuanta, asa va fi.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View PostAceeasi "idee" o am si eu in cap. Daar am intrebat mai intai unul patit, sa vedem care este parerea lui, legat de raportul dintre pret/calitate/si rezistenta. Dupa spusele lui....colantarea a trecut pe locul 2, deoarece am vazut ce se intampla daca sar oietricele pe capota, arata apoi ca si cum ar fi zgariat o pisica mare capota. Oricum, as mai vrea sa cer parea unei persoane care a avut colantat masina........dar raman la ideea caci, mai sfant e vopseaua..tinand cont de raportul pret/calitate/rezistenta.
PS: eu am bleu marine, si cand am vazut noul blue navy......mi-a ramas gandul la aceasta culoare...deci, cand va fi sa o vopsesc....urmatoarea nuanta, asa va fi.
Comment
-
Originally posted by ovidyu.ovi89 View Postda problema cu colantul e ca dupa ce il dai jos ramane ca naiba vopseaua, masina trebuie vopsita dupa ce l-ai dat jos, nu ati vazut cum ramane pe masinile alea de taxi care sunt infoliate vai de ele, eu as alege vopseaua.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postblu navy am eu. asa ii spune la ph2. ce ti se pare asa mare diferenta?! as vrea s-o fac alta nuanta de albastru. talonul nou imi permite, pt ca nu mai e trecut bleumarin sau altceva. decat "albastru"Originally posted by maestrupiersic View PostCosmin(KYS) nu a avut colant pe masina? Intrebati-l pe el cum sta treaba ca ar trebui sa stie cel mai bine.
2...parerea privind colantul...chiar de la Cosmin o am.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
da si inainte tot asa scria, culoarea doar ... la mine in carte scrie albastru / galben !
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View Post1.In talon (chiar si al vechi) e trecut albastru..atat....nu, nuantatorul! diferenta intre culorile blue-marine si blue-navy...sunt pt mine, tu poti sa iti faci orice culoare pe nuanta de albastru vrei......dar daca pui aceste 2 culori una langa alta, se vad clar diferentele....chiar si noaptea.
2...parerea privind colantul...chiar de la Cosmin o am.
Originally posted by Dany_DNY View PostDaca e colantul prost ramane o gramada de lipici ... eu am masina colantata si unele elemente le-am decolantat si recolantat, nu a ramas decat foarte putin lipic, care se ia cu benzina si cu degresant ! Problema e ca pe capota fata si pe plafon, in 2-3 ani se "coace" efectiv colantul si abia il mai dai jos
Comment
-
schimbi colantul mai des ! Ar fii aiurea sa vopsesc plafonul galben, masina fiind albastra din fabrica ... cand o decolantez sa ramana albastra si plafonul galben
Comment
Comment