alb,culoarea rosie are de suferit de la soare!
Poll: Alb Sau Rosu (nemetalizat)?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
alea rosii decolorate fac parte din primul lot de loganuri, la care vopseaua era foarte proasta, lucru recunoscut de cei de la reprezentanta. nu mai bagati lumea in sperieti pe aici. la brasov sunt loganuri din 2006-2007 si numai in soare stau, nu au nici pe dracu. din septembrie 2006 s-a trecut la alta vopsea si nu mai sunt probleme. eu as alege rosul, pentru ca albul zici ca e masina de taxi!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Alea rosii decolorate sunt ori din primele loturi(care nu s-a lacuit vopseaua).Ori Au elemente revopsite care nu s-au lacuit.Deja de la sfarsitul lui 2005 nu au mai fost probleme cu decoloratul.
Comment
-
Alb...
Rosu mi se pare cam strident, albul e mai decent, mai "simplu", mai "neutru", mai "cuminte".
Alb... Rosul mi se pare cam strident, prea "strigator", albul e mai decent, mai "cuminte", mai placut, mai neutru.
As alege oricand albul. Clar. Iar ceva crem la interior e foarte binevenit. La orice masina. Am parte de destul "negru" si "strident" in viata, masina macar sa fie decenta.
Comment
-
alb categoric. ii pui folie pe geamuri jante negre pe 17 si arata demential
rosu in nici un cazsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Postalea rosii decolorate fac parte din primul lot de loganuri, la care vopseaua era foarte proasta, lucru recunoscut de cei de la reprezentanta. nu mai bagati lumea in sperieti pe aici. la brasov sunt loganuri din 2006-2007 si numai in soare stau, nu au nici pe dracu. din septembrie 2006 s-a trecut la alta vopsea si nu mai sunt probleme. eu as alege rosul, pentru ca albul zici ca e masina de taxi!
Comment
Comment