Poll: Alb Sau Rosu (nemetalizat)?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

alb,culoarea rosie are de suferit de la soare!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

ce vrei sa spui, ca se decoloreaza?

Comment

mda,am vazut multe ph1 rosii decolorate....sper sa nu fie aceeasi prob si la ph2
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

alea rosii decolorate fac parte din primul lot de loganuri, la care vopseaua era foarte proasta, lucru recunoscut de cei de la reprezentanta. nu mai bagati lumea in sperieti pe aici. la brasov sunt loganuri din 2006-2007 si numai in soare stau, nu au nici pe dracu. din septembrie 2006 s-a trecut la alta vopsea si nu mai sunt probleme. eu as alege rosul, pentru ca albul zici ca e masina de taxi!
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Alea rosii decolorate sunt ori din primele loturi(care nu s-a lacuit vopseaua).Ori Au elemente revopsite care nu s-au lacuit.Deja de la sfarsitul lui 2005 nu au mai fost probleme cu decoloratul.
            AG 16 Y M A

Comment

Alb...
              Rosu mi se pare cam strident, albul e mai decent, mai "simplu", mai "neutru", mai "cuminte".

Alb... Rosul mi se pare cam strident, prea "strigator", albul e mai decent, mai "cuminte", mai placut, mai neutru.
              As alege oricand albul. Clar. Iar ceva crem la interior e foarte binevenit. La orice masina. Am parte de destul "negru" si "strident" in viata, masina macar sa fie decenta.
              Last edited by ionescu liviu; 25 September 2011, 12:10. Reason: Automerged Doublepost
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

albul e noul negru. deci alb.

Comment

rosu pt ca ii sta mai bine la logan rosu, de fapt ii sta foarte bine

Comment

rosu e cea mai urata culoare pt logan .. sorry geo_ultras
                    Logan laureat 1.2

Comment

cea mai urata culoare e albastru marin
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Albul duce prea mult a masina ambulanta, si parca eu unu nu il vad decat acolo folosit

Probabil de asta am eu masina neagra.

In concluzie as zice ca rosu ar fi mai ok.
                        Super Oferte Accesorii Logan

Comment

alb categoric. ii pui folie pe geamuri jante negre pe 17 si arata demential

rosu in nici un caz
                          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Eu zic Red !

Comment

Albul este mai elegant si s-a demonstrat ca este si cea mai vizibila culoare in trafic (studiu facut de ADAC)!

Comment

Originally posted by B 83 RMJ View Post
                                alea rosii decolorate fac parte din primul lot de loganuri, la care vopseaua era foarte proasta, lucru recunoscut de cei de la reprezentanta. nu mai bagati lumea in sperieti pe aici. la brasov sunt loganuri din 2006-2007 si numai in soare stau, nu au nici pe dracu. din septembrie 2006 s-a trecut la alta vopsea si nu mai sunt probleme. eu as alege rosul, pentru ca albul zici ca e masina de taxi!
                                masina de taxi unde??! vad ca ai numar de bucuresti alb in mod clar!! alb cu jante negru mat si eventual folii mai decente pe geamuri. nu cele mai inchise... si daca vei vrea vei putea pune dungi de CUP sau ceva colant plafon si capota

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google