Originally posted by samy0388
View Post
Poll: Alb Sau Rosu (nemetalizat)?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La mine nu s-a uitat nimeni ca la o c... cand merg cu masina
nu stiu de unde ai bagat-o si pe asta.
. Rosu inseamna viata nu bordel
)
Care toata lumea stie? eu nu am auzit pe nimeni.
Cei care nu isi cumpara masini rosii.-> asta e buna
Deja fiecare tine cu ce are, daca aveai rosie alta era vorba ta.
Sper sa ia neagra.:PLast edited by vdmihai; 27 September 2011, 08:13.sigpic
!
Comment
-
hahaha masina de curva rosie asta e tareOriginally posted by vdmihai View PostLa mine nu s-a uitat nimeni ca la o c... cand merg cu masina
nu stiu de unde ai bagat-o si pe asta.
. Rosu inseamna viata nu bordel
)
Care toata lumea stie? eu nu am auzit pe nimeni.
Cei care nu isi cumpara masini rosii.-> asta e buna
Deja fiecare tine cu ce are, daca aveai rosie alta era vorba ta.
Sper sa ia neagra.:P
)))
pai cum sa isi ia neagra daca e non culoare ...deja cred ca e pe site-ul de la dacia si da cu banul la culoaresigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
-
bun bun si poll=-ul unde-i ?
eu votez alb, chiar daca e non culoare si e ambulanta si toate cele, ideea e ca e mult mai rezistenta ca rosul ( in cazul asta ) la zgarieturi de exemplu, si imi place mult albul pe masini, chiar daca trebuie sa ai grija de ea in privinta prafului
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
nu e vorba ca negrul se potriveste la barbati dar de obicei mai ascunde imperfectiunile de la loganOriginally posted by vdmihai View PostNeagra, ca poate se potriveste pentru barbati...e bine ca acum sti ca e non-culoare
sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment

. Nu vreau sa se simta nimeni jignit, este o vorba de-a celor care nu isi cumpara masini rosii

Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
.
Comment