If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ALB, duce la zgarieturi, scapi de polish, duce mai bine la tavaleala de cat negru... rosu, nu se incinge masina asa tare cand o lasi in soare (albul respinge radiatiile solare). Nu o s aregreti daca iti iei alb, da mai bine in trafic! nu iti lua MASINA DE POMPIERI ROSIE! MAI BINE AMBULANTA.
are dreptate ca albul nu se incinge asa tare si ca reflecta razele solare. nu zic ca negru nu arata bine dar cred ca fierbi in ea dupa ce a stat in soare. si sa mai fie si fara AC.... a mea e bleumarin (daca nu se vedea in poza clar..) si e cuptor in ea... noroc cu AC.. dar-mite neagra?! si se vede orice paf si pe a mea si pe cele negre sau rosii. as fi vrut sa fie alba
Ce se mai "cearta" lumea pe aici...
Vezi, daia e bine sa nu trebuiasca sa platesti pentru culori , ca e metalizata ca nu e, la hyundai nu se cere bani pe asa ceva.
Oricum ar fi eu as alege parca albul, dar nici rosul nu e urat. Parerea mea.
te asigur eu, sunt mai multe bile albe de cat rosii, voturi pentru alb. conduce alb . la ce s-a ajuns de la o simpla parere, parca este razboiul dintre deasel si benzinar. deaselul este alb, totusi ce e interesant e ca aceste posturi sunt 99% amuzante, eu de aceeea le urmaresc
...[snip] ca e metalizata ca nu e, la hyundai nu se cere bani pe asa ceva. [snip]
Cum sa nu se ceara? e optionala, platita in plus. Ca la orice alta marca. Si cum urci pe scara luxului, cu atat mai multe optionale apar. Uita-te la Porsche, unde platesti separat fiecare bucatica vopsita....
Last edited by ParuLuScorilo; 30 September 2011, 12:26.
nu prea sunt de acord. Pe alb si pe negru se vede cel mai rau jegul. Si daca te gandesti ca e usor de vopsit, te inseli amarnic - n-ai idee cate nuante de alb sunt la vopsele, oricum iti trebuie neaparat acel alb daca vrei sa nu se observe diferenta. Si oricum culorile pentru Logan sunt pe toate drumurile, Spray, creion, tot ce vrei. Deci asta nu e un criteriu, ci unul legat numai de gust. Gustul celui care cumpara masina, ca pentru el o ia, nu pentru ochiu' meu.
Last edited by ParuLuScorilo; 1 October 2011, 00:51.
Cum sa nu se ceara? e optionala, platita in plus. Ca la orice alta marca. Si cum urci pe scara luxului, cu atat mai multe optionale apar. Uita-te la Porsche, unde platesti separat fiecare bucatica vopsita....
ParuLuScorilo te asigur ca la hyundai nu se cere bani pe culoare, indiferent care ar fi ea. Metalizata / nemetalizata.
edit: cel putin in toamna lui 2007 cand am cumparat eu masina nu se intampla "chestia" asta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment