Poll: Alb Sau Rosu (nemetalizat)?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu sunt din basov. si in brasov toate taxiurile sunt albe. am oroare cand vad alb! la fel cum era in trecut cu supernovele galbene pe taxi! toata lumea se ferea de ele.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by B 83 RMJ View Post
      eu sunt din basov. si in brasov toate taxiurile sunt albe. am oroare cand vad alb! la fel cum era in trecut cu supernovele galbene pe taxi! toata lumea se ferea de ele.
      si eu sunt din bucuresti si in general alea rosii au cate trei-patru cruciulite cu ventuze pe parbriz

Comment

si care e problema?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

pai ce in bucuresti masinile taxi sunt pe dedesupt ori albe,albastre,rosii....

nu inteleg acum cand iti cumperi o masina sh le excluzi pe cele de mai sus?
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

rosu...nu ti lua salvare

Comment

ALB, duce la zgarieturi, scapi de polish, duce mai bine la tavaleala de cat negru... rosu, nu se incinge masina asa tare cand o lasi in soare (albul respinge radiatiile solare). Nu o s aregreti daca iti iei alb, da mai bine in trafic! nu iti lua MASINA DE POMPIERI ROSIE! MAI BINE AMBULANTA.
              sigpic

Comment

Originally posted by vyalli View Post
                nu inteleg acum cand iti cumperi o masina sh le excluzi pe cele de mai sus?
                normal. decat sa iau una trantita de pe taxi mai bine iau alta culoare. dar cand e noua si are de ales intre cele 2, alegi singura culoare --> rosul. albul nu e culoare. la fel nici negrul.

Comment

alb, rosu se strica repede.
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Originally posted by B 83 RMJ View Post
                    normal. decat sa iau una trantita de pe taxi mai bine iau alta culoare. dar cand e noua si are de ales intre cele 2, alegi singura culoare --> rosul. albul nu e culoare. la fel nici negrul.
                    dar de ce negrul nu este culoare?

Comment

Pentru ca este non-culoare La fel si albul.
                      sigpic
                      !

Comment

bravo vdmihai si mersi pentru raspuns.

@samy0388: la ce se strica? la stomac poate...

Comment

cum ziceti voi expertilor

ar trebui initiatorul aiba ambele culori pe masina ca sa fim toti fericiti

Comment

Voi certati-va,oricum el o sa-si ia alta culoare in afara de alb si rosu.

Comment

ALB. unde ai mai vazut frigider rosu!

Comment

Buna asta
                                Au fost cateva Logane care s-au facut roz dar nu toate.
                                Si eu il am rosu din 2005 dar nu are nimic.

Sunt curios daca, KELBURTOS o sa aiba dreptate?
                                sigpic
                                !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google