Poll: Alb Sau Rosu (nemetalizat)?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by samy0388 View Post
    alb, rosu se strica repede.
    tu auzi ce zici? ce se strica? doar nu este un aliment. eu am rosu si am sa te dezamagesc ca nu s-a stricat nimic la ea pana acum.

Comment

toata lumea stie ca atunci cand iti iei o masina rosie se uita lumea la tine ciudat deoarece, masina rosie e masina de c_rve. Nu vreau sa se simta nimeni jignit, este o vorba de-a celor care nu isi cumpara masini rosii
      sigpic

Comment

La mine nu s-a uitat nimeni ca la o c... cand merg cu masina nu stiu de unde ai bagat-o si pe asta.. Rosu inseamna viata nu bordel )
        Care toata lumea stie? eu nu am auzit pe nimeni.
        Cei care nu isi cumpara masini rosii.-> asta e buna

Deja fiecare tine cu ce are, daca aveai rosie alta era vorba ta.
        Sper sa ia neagra.:P
        Last edited by vdmihai; 27 September 2011, 08:13.
        sigpic
        !

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
          La mine nu s-a uitat nimeni ca la o c... cand merg cu masina nu stiu de unde ai bagat-o si pe asta.. Rosu inseamna viata nu bordel )
          Care toata lumea stie? eu nu am auzit pe nimeni.
          Cei care nu isi cumpara masini rosii.-> asta e buna

Deja fiecare tine cu ce are, daca aveai rosie alta era vorba ta.
          Sper sa ia neagra.:P
          hahaha masina de curva rosie asta e tare )))

pai cum sa isi ia neagra daca e non culoare ...deja cred ca e pe site-ul de la dacia si da cu banul la culoare
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

pana si el a pus primele 2 poze cu un logan alb si din fata si din spate, iar cu logan rosu l-a lasat pe locul 2 la upload, deci culoarea alba pentru el este prioritara (el oricum o sa isi cumpere un gri sau o vopseste roz)
            sigpic

Comment

Originally posted by vyalli View Post
              hahaha masina de curva rosie asta e tare )))

pai cum sa isi ia neagra daca e non culoare ...deja cred ca e pe site-ul de la dacia si da cu banul la culoare

Neagra, ca poate se potriveste pentru barbati...e bine ca acum sti ca e non-culoare
              sigpic
              !

Comment

Parerea mea, ROSU !

Comment

bun bun si poll=-ul unde-i ?

eu votez alb, chiar daca e non culoare si e ambulanta si toate cele, ideea e ca e mult mai rezistenta ca rosul ( in cazul asta ) la zgarieturi de exemplu, si imi place mult albul pe masini, chiar daca trebuie sa ai grija de ea in privinta prafului
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
                    Neagra, ca poate se potriveste pentru barbati...e bine ca acum sti ca e non-culoare
                    nu e vorba ca negrul se potriveste la barbati dar de obicei mai ascunde imperfectiunile de la logan
                    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Personal mie imi place rosul,dar in ultimul timp am vazut o multime care s-au matuit.

Comment

altu...... bagati poze daca vorbiti. a fost prima vopsea pusa pe logan care nu avea lac, dar acum nu mai sunt probleme...
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Personal mie imi place rosul,dar in ultimul timp am vazut o multime care s-au matuit.

Comment

ai mai scris o data.
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Vezi ce patesti daca pui o intrebare care tine numai de gusturile fiecaruia? Eu zic sa dai cu banu'. Adica sa dai cu banu' in plus sa iei metalizata - o fi mai buna vopseaua...

Comment

nu tine de gust cand spui ca rosul se decoloreaza. nu confunda lucrurile, te rog. eu nu am rosu, dar nu pot sa nu ii iau apararea .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google