Poll: Alb Sau Rosu (nemetalizat)?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by RYCHY88 View Post
    ALB, duce la zgarieturi, scapi de polish, duce mai bine la tavaleala de cat negru... rosu, nu se incinge masina asa tare cand o lasi in soare (albul respinge radiatiile solare). Nu o s aregreti daca iti iei alb, da mai bine in trafic! nu iti lua MASINA DE POMPIERI ROSIE! MAI BINE AMBULANTA.
    are dreptate ca albul nu se incinge asa tare si ca reflecta razele solare. nu zic ca negru nu arata bine dar cred ca fierbi in ea dupa ce a stat in soare. si sa mai fie si fara AC.... a mea e bleumarin (daca nu se vedea in poza clar..) si e cuptor in ea... noroc cu AC.. dar-mite neagra?! si se vede orice paf si pe a mea si pe cele negre sau rosii. as fi vrut sa fie alba

Comment

Eu m-am intalnit cu el.A luat-o alba si a foliat-o negru mat,ca sa va faca in ciuda.

Comment

Originally posted by KELBURTOS View Post
        Eu m-am intalnit cu el.A luat-o alba si a foliat-o negru mat,ca sa va faca in ciuda.
        ba din contra, a cumparat-o in cele din urma rosie, insa a foliat-o alba sa dea bine in trafic. si inca o bomba, mai bine alb ca masina de politie
        sigpic

Comment

Ce se mai "cearta" lumea pe aici...
          Vezi, daia e bine sa nu trebuiasca sa platesti pentru culori , ca e metalizata ca nu e, la hyundai nu se cere bani pe asa ceva.

Oricum ar fi eu as alege parca albul, dar nici rosul nu e urat. Parerea mea.
          sigpic

Comment

totusi.... unde e poll-ul sa votam si sa vedem ce iese?
            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

te asigur eu, sunt mai multe bile albe de cat rosii, voturi pentru alb. conduce alb . la ce s-a ajuns de la o simpla parere, parca este razboiul dintre deasel si benzinar. deaselul este alb, totusi ce e interesant e ca aceste posturi sunt 99% amuzante, eu de aceeea le urmaresc
              sigpic

Comment

Originally posted by PrietenCuTine View Post
                ...[snip] ca e metalizata ca nu e, la hyundai nu se cere bani pe asa ceva. [snip]
                Cum sa nu se ceara? e optionala, platita in plus. Ca la orice alta marca. Si cum urci pe scara luxului, cu atat mai multe optionale apar. Uita-te la Porsche, unde platesti separat fiecare bucatica vopsita....
                Last edited by ParuLuScorilo; 30 September 2011, 12:26.

Comment

bine ca sunt amuzante si nu ne plictisim

totusi vreau poll ca sa voteze toata lumea cu permisu

Comment

alba ,cel mai usor de intretinut,sa o folosesti cu placere indiferent de culoare!!

Comment

Originally posted by chiteslv View Post
                      alba ,cel mai usor de intretinut...[snip]
                      nu prea sunt de acord. Pe alb si pe negru se vede cel mai rau jegul. Si daca te gandesti ca e usor de vopsit, te inseli amarnic - n-ai idee cate nuante de alb sunt la vopsele, oricum iti trebuie neaparat acel alb daca vrei sa nu se observe diferenta. Si oricum culorile pentru Logan sunt pe toate drumurile, Spray, creion, tot ce vrei. Deci asta nu e un criteriu, ci unul legat numai de gust. Gustul celui care cumpara masina, ca pentru el o ia, nu pentru ochiu' meu.
                      Last edited by ParuLuScorilo; 1 October 2011, 00:51.

Comment

cred ca deja are masina de 5 zile...
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si o colanteaza in rosu )))))))))))))

Comment

cu dungi albe )
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                              Cum sa nu se ceara? e optionala, platita in plus. Ca la orice alta marca. Si cum urci pe scara luxului, cu atat mai multe optionale apar. Uita-te la Porsche, unde platesti separat fiecare bucatica vopsita....
                              ParuLuScorilo te asigur ca la hyundai nu se cere bani pe culoare, indiferent care ar fi ea. Metalizata / nemetalizata.

edit: cel putin in toamna lui 2007 cand am cumparat eu masina nu se intampla "chestia" asta.
                              sigpic

Comment

poate a fost o oferta ceva

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google