Poll: Alb Sau Rosu (nemetalizat)?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pana intra phanes sa ne spuna ce culoare a ales, threadul va face 100+ pagini
    sigpic
    !

Comment

cand intra o sa regrete ca nu si-a luat culoarea castigatoare
      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

rosu+alb=roz culoarea care si-a ales-o, asa ii impaca pe toti!

Comment

Fiecare tip de masina are 1,2 culori in care ii sta cel mai bine. Loganului cred ca-i vine cel mai bine culoarea in care a fost prezentat prima data(albastru marine cred ca-i zice).
          Mie unu, culorile rosu si galben imi plac doar pe masinile sport. Albul este neutru, nu poti sa spui nici ca-ti place nici ca nu-ti place si e moca la toate masinile. Singurul lucru urat care l-am vazut la alb este atunci cand se tranziteaza drumuri proaspat asfaltate sau in curs de asfaltare si mai sare bitum pe aripi si se curata si foarte greu.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
            Singurul lucru urat care l-am vazut la alb este atunci cand se tranziteaza drumuri proaspat asfaltate sau in curs de asfaltare si mai sare bitum pe aripi si se curata si foarte greu.
            se curata foarte usor si simplu cu CIF, si nici nu se zgarie vopseaua!
            sigpic

Comment

La doua zile dupa deschidere topicului utilizatorul nu a mai dat pe aici...deci ati scris degeaba...ia sa inchidem...asa preventiv
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google