Au Mai Aparut Alte Bodykituri Pt. Logan Facelift?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au Mai Aparut Alte Bodykituri Pt. Logan Facelift?

Nu stiu daca mai e vreun topic asemanator... Nu am vazut...
    Sau mai facut altfel de bodykituri, faruri,, esapamente pt Logan Ph.2 in afara de cei de la Pilot Power Tuning? Adica ceva mai agresiv, nu doar prelungiri fata/spate si praguri...
    sigpic
    Show your car off in public, ride her hard in private...
    http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Custom .

Comment

Exact...custom
      Ce scot cei de la pilot,nu sunt nici foarte frumoase si sa nu mai zic de finisaje .De cum "pica" pe masina, nici nu comentez,valurile Dunarii.
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

acum nu inseamna ca la custom va iesi perfect. daca nu mergi la cineva care stie ce are de facut vor iesi precum valurile marii :d

Comment

Chestia cu valurile tine de cine ti le pregateste pentru vopsit.Degeaba lucreaza bine in fibra daca vopsitoru le strica...
          AG 16 Y M A

Comment

Mie nu mi se pare normal, sa iau un body kit si sa-l mai si umplu de chit ca sa-l fac sa arate bine.Ca se da un flec/doua de chit nu-i panica.
            Exemplu: pragurile mele sunt luate de la pilot si le-am modificat.De noi erau strambe/arcuite,valurite,in rest...no comment.

La custom daca vrei sa-ti iasa bine, te duci si stai pe capul vopsitorului,sunt masini aici pe forum care proprietarii le-au dus acolo si au mai vazut masina cand a fost gata iar rezultatul nu a fost prea bun(ma refer la finisaje,integrari,imbinari s.a.m.d.).

Daca vrei sa faci o treaba buna..TE IMPLICI
            Last edited by matheo66c; 14 October 2011, 11:20.
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

Normal ca la kiturile cumparate de-a gata nu renteaza sa le mai finisezi.Sincer singurele care par ca ies drepte din matrite sunt cele de la ProTuning.
              Eu ma refeream la cele custom ca tine de cine le pregateste,valuri,muchii etc.
              AG 16 Y M A

Comment

Ma intereseaza numai kitu`, ca de vopsit am un bun prieten la tinichigerie la dedaler dacia...acolo o sa ii fac eventualele "ajustari" si vopsitul... body-ul de la pilot imi pare destul de interesant, mai putin bara fata...(singurul lucru care imi place la ea sunt fantele alea laterale in care vreau sa imi pun dlr-uri led)...nici nu vreau un kit extrem, dar nici prea simplu...
                sigpic

Comment

mai vreau sa ii mai pun pleoape si eleron de luneta...
                  Si`a schimbat vreo careva antena radio cu vreo una tip coada de rechin?
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

Al meu e un negru cu proiectoare... urmeaza sa ii foliez si geamurile
                    sigpic

Comment

Originally posted by phanes View Post
                      mai vreau sa ii mai pun pleoape si eleron de luneta...
                      Si`a schimbat vreo careva antena radio cu vreo una tip coada de rechin?
                      de ce ti-ai pune coada de rechin??? de obicei la masinile straine aia e navigatia ;)

daca vrei sa scapi de antena ti-o scoti si mergi fara ( mie mi-au furat-o si nu mi-am mai pus-o la loc )

P.S. interesant eleronul
                      Last edited by vyalli; 16 October 2011, 12:43.
                      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

ala il iau si fara kit... vreau alta antena, mai mica... nu vreau sa o scot de tot k ascult si radio in masina... (mai des decat cd`uri...
                        sigpic

Comment

De unde pot cumpara body kitul " phanes " si cat ajunge ?

Comment

[QUOTE=al!n;Sincer singurele care par ca ies drepte din matrite sunt cele de la ProTuning.

Aici ai dreptate, in Romania baietii astia nu au adversar si nu vorbesc sa ma aflu in treaba ci o spun din propria experienta dupa 3 ani jumate de cand am un kit facut de ei pe masina mea pe care o folosesc zilnic nu am avut nici cea mai mica problema.
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

Originally posted by vyalli View Post
                              de ce ti-ai pune coada de rechin??? de obicei la masinile straine aia e navigatia ;)
                              Coada de rechin este o antena multiplexata folosita pentru toate sistemele din masina.
                              radio, navi etc.
                              Cei de la continental timisoara fac asa ceva si e o chestie complicata.
                              Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google