Tabla din gura rezervorului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tabla din gura rezervorului

la voi cand desfaceti busonul de la benzina tija aceea din interior este indoita spre interior in coltul de jos.ma refer la acea tablita care o impinge pistolul cand alimentati

Nu tablita aceea e perfect dreapta acolo. Pentru aia nu are rost sa te strezi ca e indoita un pic nu te incurca cu nimic nu iti fa griji! Probabil s-a indoit cand ai bagat pompa!

Comment

mersi eu ma gandeam ca are rolul si de a impiedica patrunderea apei

am incercat sa o indrept adica am fost in service si a spus ca nu se poate pentru ca ea este dintr-o bucataa pana la rezervor inclusiv
      Last edited by biancamarius5; 13 November 2011, 21:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu impiedica talbita cu nimic patrunderea apei si oricum nu are cum sa ajunga apa acolo, ce stiam eu e ca are rolul de a bloca daca bagi furtunul in rezervor sa tragi benzina si sa nu il mai poti scoate asa am auzit si eu apai sincer eu oricum nu ii vad nici un rol!

Comment

poate opreste vaporii de benzina. chear as fi interesat daca exista un mecanic sa spuna rolul ei

Comment

Oricum totul e oprit de buson care inchide etans! Si eu as fi curios de ce e pusa.

Off: Daca nu o puneau cei de la Dacia mai reduceau costurile de productie si asa era si mai iefin loganul si mai usor cu 10 g

Comment

probbil e ca sa nu mai alimentezi cu bidonul cum se facea la vechile dacii

Comment

Poti sa alimentezi si asa.
                O palnie, un electrod, o tija ceva si aia e.

Si eu o am indoita, tocmai din cauza asta

Si eu cred ca opreste vaporii de benzina.Sau cand rezervorul este full full impiedica benzina sa se scurga in afara.
                sigpic
                !

Comment

Originally posted by biancamarius5 View Post
                  probbil e ca sa nu mai alimentezi cu bidonul cum se facea la vechile dacii
                  se poate alimenta si cu bidonul, am alimentat si eu asa de cateva ori si a mers si fara electrod, sarma, etc pentru a apasa pe tablita, doar ca daca pui fara sa impingi in tablita nu trebuie sa te grabesti ca dai pe jos
                  sigpic

Comment

Si a mea e stramba dar chiar nu ma afecteaza cu nimic ) am bagat benzina cu sticla,cu bidonu si chiar si cu pompa

Comment

Tablita de care ziceti, este mai mult un opritor, in caz ca incurcati pistolul de benzina cu cel de motorina. La motorina pistolul este mai gros si se blocheaza, nu intra. Cel de benzina fiind mai subtire intra si impinge acea tablita.
                      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

la mine, din 4 loganuri, toate au/au avut tablita un pic indoita jos.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu are mare importanta. nu impiedica vaporii nu etanseaza nici macar busonul nu etanseaza daca ar etansa nu ar mai putea rezervorul sa ia aer si atunci s-ar crea vacum in rezervor rezultat moare motorul

Comment

Rezervorul de benzina este etans.Echilibrarea presiunii in rezervor se face prin circuitul canistrei de carbon.La Dacia se facea echilibrarea presiunii prin busonul rezervorului.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

ciudat fiecare cu parerea lui.eu nu unteleg de ce nu se gaseste si la alte marci mai evoluate daca are un rol important

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google