Originally posted by B997NDL
View Post
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
aici e vorba si de strategie de marketing. ei pot face o masina ieftina si frumoasa (din punct de vedere al designului) dar asta ar insemna sa nu se mai vanda masinile mai scumpe (renault). si atunci diferentierea nu se face doar in functie de dotari, ci si in functie de... design. adica vrei mai frumos, scoti bani, pe romaneste.
o analogie pt ideea de marketing: iphone 4s - modelul de 16GB costa 2850 ron (pretul de lista). modelul de 32GB costa 3400 ron. deci diferenta e 550 ron. ambele modele sunt la fel, difera doar memoria. de ce e diferenta de 550 ron pt 16GB in plus la memorie, cand o simpla memorie flash de 16GB costa 50 ron?
nimanui nu-i convine chestia asta, dar asa lucreaza societatea de consum in momentul asta, in lume. dacia o sa vina cu modele faine (dpdv al designului) probabil cand n-or mai dicta cei de la renault cum sa se invarta rotitele. (posibil niciodata)
Leave a comment:
-
pai deja s-au cam folosit toate designurile, rar mai poti face ceva unic, sa nu fie la fel nici-o parte a masinii cu o parte a altei masini...
Leave a comment:
-
E copia de la Honda Accord. Asa cum bordul de la Laguna 3 e imitatie de bord BMW.
Prefer originalul, avand in vedere ca pretul nu e mic.
Leave a comment:
-
Latitude-ul e urat ? Mie mi se pare cea mai frumoasa masinaRenault Latitude
Leave a comment:
-
Pai Symbolul ala e rotund tot, da' frumos nu e.
Jetta aia noua are multe muchii, dar per ansamblu arata foarte bine.
Curbele se fac la prese, sa fin seriosi ca o matrita pentru curbe frumoase se poate face, iar actionarea presei costa tot atat.
Asa-s astia de la reno, n-au talent sa faca ceva fain.
Leave a comment:
-
Originally posted by mr.K View PostEu tot n-am prins faza: de ce o masina low cost trebuie sa aiba niste linii urate la tabla?
N-am pretentii sa arate a Alfa Romeo, dar macar sa fie decenta, nu ca un broscoi cu ochi bulbucati, gen Clio Symbol.
Leave a comment:
-
Ati iesit cu totul off topic... Cert e ca sunt masini de 14000 de euro care sunt mult mai bune si mai dotate...
Dar sa revenim...
Din ce stiam eu, Logan 2 trebuia sa fie prezentat oficial la Salonul Auto Paris, care a avut loc pe 1 sepn, nu? Sau gresesc?
Pardon... :| Salonul va fi de pr 29 sept pana pe 14 oct...
Leave a comment:
-
Opel astra dinala la pretul ala in cap noua,nu ar emare branza de dotari comparativ cu loganul,lo obtionale daca alegi ai oglinzi electrice incalzite cel putin.....
Leave a comment:
-
Pai mai vedem cat va fi costa l Logan cu 1.6 16V.
8750 euro e un pret bun pentru o masina noua, dar e generatie veche, pe cale de a fi scoasa din productie. E normal sa lase la pret.
Leave a comment:
-
si eu caut sa-mi cumpar o masina noua, de ex. opel astra classic sedan pret 12.500 euro, asa ca vazand preturile altor masini ma intorc la Dacia si vad diferenta, Logan 1.6 16v -8750 euro cu reducerea de 500 euro de la Dacia. Mentionez ca am un Logan 1.4 mpi de 6 ani cu care nu am avut nici o problema, are 72.500 Km la bord.
Leave a comment:
-
Daa, si eu ori focus ford ori renault megane III , dar alte firme infara de dacia,renault,nissan sau ford nu mi.as lua ,firmele mai putin promovate sunt mai bune.
Leave a comment:
Leave a comment: