animale, total gresit, alea sunt tampenii facute in photoshop.
Uita-te la masina camuflata, si iti dai seama ca sunt altfel farurile
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Seara buna tuturor! "Proaspete"de pe Pro(st)- Motor: http://www.************/masini-noi/n...827#comenteaza. Asadar,cam asta e treaba: http://www.gsp.ro/sporturi/auto/foto...ea-353589.html. Mno, now let's wait ...Usile se inchid la fel ca la celelalte masini Dacia, fara chedere pe portiera, iar profilul este de Symbol usor prelucrat. Ma bucur totusi ca nu au adus "hidosenia" aia indiana. Geez!
Leave a comment:
-
Subiectul e doar teorie speculativa, n-avem la ce reveni. Sa apara ligheanul si mai vedem dupa aia pareri.
Leave a comment:
-
Cand intri intr-un copac/camion/ce vrei tu, cu 150+ km/h nu mai prea conteaza, dar totusi, in ANUMITE cazuri sau conditii, conteaza si rezistenta aia la impact! Asta era de fapt ideea.;) Acum sigur ca cele de 5 stele nu sunt indistructibile, daca te ia un tren la viteza mare din plin te face ZOB!Originally posted by mariusnicolae View PostBine, accidentul lui Huidu a fost un caz particular.
Daca insa intri intr-un/sub un camion pe la 100-120 sau iesi de pe drum si te dai de vreo 4-5 ori peste cap.....
Sunt pline stirile de la ora 5 de accidente cu masini de 5 stele.....am vazut si bmw serie 5 si mercedes e-class, ba chiar si un 911(baiatul nu stiu cui stab de prin constanta parca) nu prea le-au ajutat la nimic stelele alea......
Oricum ideea este sa nu ajungi niciodata sa le folosesti. Sigur ca e bine sa fie cat mai multe, dar daca e sa ai un accident grav te duci indiferent daca ai 5 stele sau una singura.....asta incercam sa subliniez.
Insa exact cum ai spus, mai bine sa nu fi nevoit sa afli.
Ai dreptate, nu costa nimic, dar totusi sa nu ne ducem in SF! Eu pur si simplu nu vad Dacia primind 5 stele, dar cum am spus, e bine daca ia macar 4.@MPIdriver: pai visele nu costa nimic
. Ce ne costa sa gandim pozitiv?
Hai sa revenim la subiect.
Leave a comment:
-
Guest repliedIN LUNA AUGUST S-AU VANDUT 14 LOGANele,o stire destul de proasta ,dar oficiala.
prea s-au lungit astia cu noul model,romanul nu mai are rabdare.
Leave a comment:
-
problema noului "lighean" e concurenta.daca in 2005 loganul era mare si tare,acum s-a schimbat treaba.securitatea slaba ,dotarile putine,calitatea materialelor mediocra,chiar si la un pret mic nu prea mai conving cumparatorii.sunt multi care pun accentul pe siguranta si pe confort chiar daca dau ceva "bishtari" in plus.sunt multi care au schimbat ligheanul cu altceva mai bun.nu neaparat ca a fost prost loganul ,ci ca vor ceva in plus la confort ,performante etc.in 2012 sa ai un airbag ca dotare standard fata de concurenta care da 4-6 airbaguri,nu prea incanta cumparatorii.si in varianta de baza nu cred ca o sa fie 5000 euro.doar asa ar mai atrage ceva cumparatori.Last edited by margelatu; 5 September 2012, 09:01.
Leave a comment:
-
asa era vorba... ca pret, fii sigur ca va fi intre actualul Logan si Duster... (na refer la toata gama Logan 2)
Leave a comment:
-
Dragi colegi, cu respect va anunt ca tocmai sunteti pe punctul de a face varza acest thread care are un subiect bine definit, prin aducerea in prim plan a unui caz ce nu are nicio legatura cu acesta.
Va multumesc.
Leave a comment:
-
Bine, accidentul lui Huidu a fost un caz particular.
Daca insa intri intr-un/sub un camion pe la 100-120 sau iesi de pe drum si te dai de vreo 4-5 ori peste cap.....
Sunt pline stirile de la ora 5 de accidente cu masini de 5 stele.....am vazut si bmw serie 5 si mercedes e-class, ba chiar si un 911(baiatul nu stiu cui stab de prin constanta parca) nu prea le-au ajutat la nimic stelele alea......
Oricum ideea este sa nu ajungi niciodata sa le folosesti. Sigur ca e bine sa fie cat mai multe, dar daca e sa ai un accident grav te duci indiferent daca ai 5 stele sau una singura.....asta incercam sa subliniez.
@MPIdriver: pai visele nu costa nimic
. Ce ne costa sa gandim pozitiv?
Leave a comment:
-
Deja visezi prea frumos!Originally posted by mariusnicolae View PostPai sa privim partea buna: decat leguma ca urmare a unui accident intr-o masina de 5 stele(si ma refer la accident serios, peste 100 kmh unde nu te mai scapa nici dracu', nu glumele alea la 50-60 la ora) mai bine in lumea dreptilor cu loganul
Acum serios, cred ca noul logan o sa aiba cel putin 4 stele. Lumea auto a evoluat, nici chiar Dacia nu se mai poate prezenta cu o masina noua de 3 stele.
Sau de ce nu, poate vom avea 5 stele low-cost

5 stele ar fi excelent, dar ma indoiesc PROFUND de asa ceva. Si 4 ar fi o surpriza placuta. Vom vedea...
Titlul mi se pare de un penibil absolut! "Şerban Huidu şi-a luat iarăşi «maşina-blestemată»". Acum ca Huidu a facut accident, inseamna ca modelul asta e blestemat? Despre faptul ca e mentionata culoarea NEAGRA nu mai vorbesc!Originally posted by sumedreacris View Post
Tipic pt. Romania: superstitii prostesti!
Leave a comment:
-
Guest replied -
Traiam cu impresia ca avea G Klasse. Pai si ML-ul e tot pe acolo. Cu ani lumina peste Logan, la siguranta.
Leave a comment:
-
Guest repliedavea ml nu g klasse si acum am citit ca si-a luat noul ml si era tare fericit. bine nu conducea el, ci soferul personal.
Leave a comment:
-
Daca si noul Logan va avea doar un airbag pentru varianta de baza, sigur va lua 4-5 stele.
Pai din masina lui Huidu n-a iesit nimeni leguma, doar boul de sofer, dar ala era leguma de la accidentul de la ski.Decat leguma ca urmare a unui accident intr-o masina de 5 stele......................mai bine in lumea dreptilor cu loganul
Leave a comment:
-
Pai sa privim partea buna: decat leguma ca urmare a unui accident intr-o masina de 5 stele(si ma refer la accident serios, peste 100 kmh unde nu te mai scapa nici dracu', nu glumele alea la 50-60 la ora) mai bine in lumea dreptilor cu loganul
Acum serios, cred ca noul logan o sa aiba cel putin 4 stele. Lumea auto a evoluat, nici chiar Dacia nu se mai poate prezenta cu o masina noua de 3 stele.
Sau de ce nu, poate vom avea 5 stele low-cost
Leave a comment:

Leave a comment: