In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Bara spate redesenata si alte stopuri si ar fo ok si spatele. Asta e linia Peugeot la design.
    Oricum stau mai bine ca astia de la Renault.

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Totusi, Peugeot 508 arata bine.
    ...din fata, iar interiorul e frumos lucrat. Spatele e din alt film, unul prost.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Alta grija n-o sa am decat sa ma vait ca nu o sa-mi placa noul Logan. Deja nu dorm bine noaptea.
    Cat despre masinile frantuzesti, sunt unii care apreciaza aspectul lui Fluence. Eu nu-i inteleg, dar asta e cu gusturile.
    Totusi, Peugeot 508 arata bine.

Leave a comment:

• MPIdriver
    replied
    Ce tot va plangeti atat de mult ca e urat? Majoritatea masinilor franceze sunt urate! Actualul Logan nu este nici el o frumusete! Dar eu unul m-am obisnuit cu el. Vreti sa arate ca un BMW? Ca un FERRARI?!?

Inca nu a fost prezentata oameni buni, tot ce gasiti pe net sunt "concepte" si speculatii, dar nu inseamna ca asa va arata! Aveti rabdare si vaitati-va dupa ce e prezentata daca nu va place!

Leave a comment:

• phanes
    replied
    Niki: nu stiu daca ai prins ideea... Nu vrea nimeni Mercedes din Logan... Chestia e ca, la cum se pregonizeaza lucrurile, Loganul 2 va fi mult mai urat decat actualul...
    Nu cred ca Renault va face o cu totul alta masina sub numele de Logan, cand deja au anuntat in India sedanurile ce le vor lansa in 2013, Respectiv Scala si Almera...
    Asa cum sunt mici diferente estetice intre ele, nici Loganul nu va fi prea departe...
    Ramane de vazut ce motoare vor baga/scoate din gama...

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Voi vreti interior de S-Klasse, intr-un ambalaj de Seria 7, motorizat ca un R8 si consum de diesel, la pret de Logan... Imi pare rau ca va dezamagesc, dar n-o sa primiti asa ceva.

Leave a comment:

• phanes
    replied
    Cel de`al 2lea Almera are fata de Tiida, Interiorul si spatele de pe Renault Scala...
    Piata din India e aceeasi, ca la fel s`au comercializat si Loganurile 1 si ph2...
    In rusia sunt identice...
    Chiar daca interiorul nu va avea butoanele geamurilor el. in bord, tot urat va fi...
    Cat despre exterior, fata parca e de broasca, iar restul caroseriei e un Symbol ceva mai mare...
    Astea`s prezumtiile mele... vedem cand il va prezenta la Paris...

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    nu stiu de ce o tot ardeti cu scala asta. scrie clar ca modelul asta prezentat de voi e pentru piata din India!!! nici nu seamana pozele cu masina camuflata cu scala asta

Leave a comment:

• deditzu
    replied
    daca aceasta va fi varianta oficiala, parerea mea este ca arata ca un clio upgradat.
    mai demult erau zvonuri ca viitoarea masina se va numi Solenza, o varianta mai lunga decat a loganului si mai spatios.
    ramane de vazut varianta oficiala pe care o astept cu nerabdare.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Din cate stiu, 29 sept.-14 oct; mai e timp sa dam liber imaginatiei despre noul model; Scala se pare ca se va numi.http://www.economica.net/dacia-sedan...ala_32308.html
    Last edited by IancuMIC; 2 September 2012, 09:27.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google