In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• auzi mosule, ce diferenta e intre topicul tau si asta ???

Comment

• nu ar trebui sa inchideti unul din ele ?

Comment

• Am citit si eu ceva pe aici dupa ce am auzit ca varianta veche nu se va mai fabrica.
        Si eu sunt nerabdator sa vad ce va fi cu acest model, care sunt convins, va fi ceva diferit fata de fostul Logan.

Comment

• Pana si purtatorul de vorbe de la Dacia ( o gagica) a fost misterioasa cand a fost intrebata de noul model. Nic macar n-a spus exact cand apare, a vorbit in dodii, fix cum sta bine unei firme romano-frantuzesti.
          Parca ar aparea noul Pagani Zonda, asa de e mare secretomania.

Eu cred ca mai produc vrei cateva sute de mii de Logan 1, sa aiba pe stoc.

Comment

• Salut.
            Orice proiect are nevoie de confidentialitate..........altfel vor copia chinezii inainte de aparitia oficiala.
            Numai bine.
            ps:aveti liber la imaginatie
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• Da, e de inteles confidentialitatea in ceea ce priveste Logan2; toate companiile din domeniu adopta asemenea tactici, marind suspansul si curiozitatea in legatura cu un model anume. Pana sa apara in 2004 primele versiuni de Logan, desi proiectul era mult mai vechi,lumea nu era asa interesata de ce vor scoate cei de la Mioveni. Acum Loganul, vrem nu vrem, e un brand, prezinta destul interes, ca dovada preocuparile ziaristilor francezi, germani despre acest proiect.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by Augustin-Yng View Post
                Salut.
                Orice proiect are nevoie de confidentialitate..........altfel vor copia chinezii inainte de aparitia oficiala.
                Numai bine.
                ps:aveti liber la imaginatie
                Pai nu e nevoie de multa imaginatie, pentru ca se vor folosi subansamble de la masinile Renault vechi deja de 5-10 ani, gen Megane 2.

Eu cred ca Renault ar avea nevoie de ceva imaginatie, ca asa, caruta ne facem toti din ce gasim in fundul curtii.

Comment

• va semana cu laguna fac pariu

Comment

• Pai am vazut chiar dimineata un reportaj la protv cum ca Logan se apropie de final si va iesi "noua" masina Dacia cat de curand...prin decembrie! .....spuneau ca e foarte probabil sa imprumute multe chestii de la Renault Megane 2....in cazul asta, cei care vreti sa va cumparati asa ceva va recomand si un costum ca cel din poza:
                    Attached Files

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Pai nu e nevoie de multa imaginatie, pentru ca se vor folosi subansamble de la masinile Renault vechi deja de 5-10 ani, gen Megane 2.

Asa e treaba cu masinile low cost.Vrei ceva unicat?Nu cred ca dispui de acei bani.

Eu cred ca Renault ar avea nevoie de ceva imaginatie, ca asa, caruta ne facem toti din ce gasim in fundul curtii.

Pai de ce nu incerci sa faci una[caruta],si sa ne-o arati si noua?

==============
                      Crezi ca acei ingineri de la proiectare tin cont de parerile noastre?Au si ei ceva directive[banuiesc] in privinta costurilor.
                      Iar in gama low cost...........totul e mai ieftin,nu?
                      vrei ceva mai sus.........cauta in gama renault,nissan....sau cincurenta.Eu zic ca ai de unde alege[daca dispui de malai]
                      Numai bine.

pch-ce vrei sa faci cu acel costum?Nu mai vezi nimic daca-l porti.............oricum carcotasi sunt multi.....asa suntem noi romanii,ce-i al tau nu e bun,ce arunca altii e super
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• Pai de ce nu incerci sa faci una[caruta],si sa ne-o arati si noua?
                        Vorbeam la figurat, iar dumneata esti subiectiv.

O "caruta" de 13 mii de euro (din spusele celor de la Dacia) cum se vrea noul Logan ar avea ceva concurenta de la amarata de Jetta, Focus, Golf etc. este?

Comment

• Originally posted by Augustin-Yng View Post
                          Pai de ce nu incerci sa faci una[caruta],si sa ne-o arati si noua?

==============

pch-ce vrei sa faci cu acel costum?Nu mai vezi nimic daca-l porti.............oricum carcotasi sunt multi.....asa suntem noi romanii,ce-i al tau nu e bun,ce arunca altii e super
                          )).....in general modelul Renaul Megane 2 a avut mici probleme, cazuri "izolate"...LUAU FOC din senin!

Comment

• Până la noua generaţie Logan va apare în toamnă facelift-ul de la Sandero (probabil prezentată la Salonul Auto de la Paris 2012) …

Comment

• eu am cativa prieten cu megane 2 si nu au probleme mari,decat...se duc dracu injectoarele la fel ca la logan.am uitat sa pomenesc si de pinionul ala de la distributia variabila care face ca dracu, chiar de pe la 3000km.erau pe forum Renault care se plangeau de asa ceva.erau destul de multi care aveau beleaua asta.
                              Last edited by margelatu; 26 April 2012, 11:32.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by Squirrel View Post
                                Până la noua generaţie Logan va apare în toamnă facelift-ul de la Sandero (probabil prezentată la Salonul Auto de la Paris 2012) …
                                Poate redeseneaza liniile actuale ale portierelor, ca daca o lovesti si nu o schimbi, nu mai scoti in veci curba aia cum a fost. Idioata idee de design.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google