If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Astazi mi-a soptit un "pasaroi" cum ca noul logan va fi destul de ok. La variantele de echipare mai de top vor avea chiar si leduri .....seamana cu fluence, dar are anumite materiale/componente mai slabe calitativ decat Renaultul, iar partea frontala are ceva din desingul nou de la vw.....acele linii, colturi. Acum sa vedem, mai e putin pana la lansare
Inca ma gandesc la incapatanarea Renault de a nu pune 1.4 16V pe Logan. Cine dracu le mai cumpara troaca de Symbol atunci?
Asa si acum, musai trebuie sa fie totul sub Fluence, care si asa arata ca naiba, daca ii mai pui si Loganul concurent si acceptabil calitativ, ar mai ramane tata mare si mama mare sa cumpere droanga frantuzeasca Fluence.
Off; despre aia se spune ca va fi un nou model intitulat Dacia City.
Revenind la subiect se pare ca franco-romanii de la Renault, au dupa Lansarea Logan2, proiecte noi cu Dacia; ceea ce nu-i deloc rau.
Nu va grabiti; sunt doar poze computerizate date ca probabil ceea ce ar putea fi Logan2
Mie mi-e cam frică sincer cu francezii de la renault, mi-e să nu ne facă un logan 2 mai modern, mai dotat, mai etc şi urât cu spume. Să nu ajungem să ne placa la exterior mai mult loganul ph2.
"Cea mai scumpă versiune va fi comercializată pentru circa 10.500 de euro şi va avea ca dotări ABS, aer condiţionat, geamuri electrice atît în faţă, cît şi în spate, oglinzi electrice, jante de aluminiu."
sa fim seriosi atata e un dci laureate fara jante aliaj sau vopsea metalizata. exact atata am dat pe el in 2009 si era ala de 70cp. cine are tmp sa creada?! lodgy se invarte pe la 15 mii
Desi e un articol mai vechi, merita sa mai aflam cate ceva despre Logan2; interesant ca un roman, nu oricare, conduce Renault Tehnologie Roumanie si ca acolo a fost proiectat aproape in intregime acest nou model.l
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Conform ziaristilor de la Autolatest, care sustin ca au vazut in probe noul Logan2 in probe la Cota 1000 Dambovita, se pare ca s-ar pregati, pe langa modelul sedan si o versiune MCV. De asemeni in ceea ce priveste motorizarea, pe langa 1.2 TCe, Logan2 ar putea primi si motorul dCI de 1.6l in versiunea de putere de 130cp, recent lansat pe modelele Renault si Nissan.
Astept posturi interesante in legatura cu subiectul, iar nu carcoteli pe marginea acestuia.
Multumesc.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
1,6 dci nu cred ca o sa vedeti pe lighean 2.e un motor prea scump si automat pretul masinii va avea de suferit.la 14-15 mii euro sau mai mult nu prea mai poti spune ca e o masina care sa se adreseze tuturor ,asa cum era loganul vechi.renault nu vrea sa piarda segmentul pentru care era facut loganul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment