In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si nu vad care ar fi problema cu servodirectia de acum. ca ar oferi in plos cea electrica?! daca ar insemna sa misti volanul si mai usor decat acum, deja nu m-ar interesa pt ca ar deveni periculos mai ales la viteze mari.

Comment

• Tocmai asta e faza ca servo electrice sunt programate sa fie mai rigide la viteze mari si mai usor de manevrat cand e masina oprita sau la viteze scazut.
      P.S. vezi City Mode de pe Fiat Grande Punto

Comment

• Intreaba un posesor de Fiat Grande Punto, sa vezi cat este o coloana servodirectie cu motorul aferent. Vei fi fericit ca ai o solutie tehnica atat de simpla la Logan.

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
          Eu prefer ceva mai usor de utilizat, mai confortabil, mai ergonomic. Altfel, divagand un pic, toata lumea ar trebui sa'si doreasca geamuri cu comanda manuala... ca's mai usor de reparat, nu?!
          Cand am ramas langa sibiu cu geamu spate coborat ca intrat praf la contactele lui chiar preferam geam manual pe spate. Nu stii cum se aude la 80 la ora vantu in masina.
          Masina ieftina=piese de calitate mai proasta decat la una scumpa= sanse mai mari sa se strice (in garantie sau dupa). Deci daca tot e o problema de timp pana pica, macar sa fie mai ieftina de inlocuit (gen 500 de lei pompa ca exemplu).
          Si Clio are servo electric, doar 1000 de euro e coloana.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by Nytro View Post
            Tocmai asta e faza ca servo electrice sunt programate sa fie mai rigide la viteze mari si mai usor de manevrat cand e masina oprita sau la viteze scazut.
            P.S. vezi City Mode de pe Fiat Grande Punto
            Fiatu are o ciudatenie de servo. Are un buton pentru city. Daca il apesi merge volanul zici ca e rupt- f bun in parcari.
            Dc comuti pe celalalt mod merge cam ca la Logan.

Nu cred ca e mare lucru sa ii pui o servodirectie electrica sa se intareasca la viteza.
            A cam devenit un must have- cam toate masinile noi au asa ceva. Este foarte comoda si muult mai precisa.
            Saab 9-5 Aero

Comment

• @eugenmanea: "must have" ??! loganul de baza n-are nici airbag sofer... servo ioc... asa ca ce mai vbim de must have pe logan?!

Comment

• Decat sa am directie electrica si daca se strica cumva sa dau 1000 euro prefer una manuala.
                Apropo la Loganul meu mi-au cazut pe picior bilele de la rulment volan la 140 000 km solutie bucsat coloana directie a tinut pana la 200 000 km si atunci cumparat alta coloana directie de la "cunoscuti" cu 150 ron in magazin era 250 ron parca.
                Concluzia mai bine mai putin comfort decat preturi deochiate.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                  @eugenmanea: "must have" ??! loganul de baza n-are nici airbag sofer... servo ioc... asa ca ce mai vbim de must have pe logan?!
                  n-are airbag sofer?ia mai gandeste-te!

Comment

• loganul de baza n-are nici airbag sofer
                    Doar daca soferul sta in dreapta.
                    Servodirectie n-are.

Comment

• atunci de ce cauta lumea pe aici volan fara airbag? din cate stiu, primele nu aveau...in dotarile de baza

Comment

• Apropo de comenzile geamurilor daca va uitati atenti se vad pe usa soferului.
                        Attached Files

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                          atunci de ce cauta lumea pe aici volan fara airbag? din cate stiu, primele nu aveau...in dotarile de baza
                          La cate chestii aiurea ai postat stau si ma gandesc daca nu cumva lucrezi la REPREZENTANTA DACIA pe post de MECANIC DEMONTEZTOT.

Comment

• Nytro: nu fi rautacios, omul nu stia.
                            B997NDL: Toate loganurile indiferent de anul de fabricatie au airbag frontal sofer.

Comment

• Nu ma refeream doar la asta daca citesti cateva pagini in urma vei vedea. Scuze de Off-Topic si nici nu am vrut sa fiu rautacios dar am impresia ca unii posteaza doar pt nr mare de posturi si fara sa utlizeze GOAGALU inainte (macar sa nu se faca de kko).

Comment

• Originally posted by uscatu View Post
                                Nytro: nu fi rautacios, omul nu stia.
                                B997NDL: Toate loganurile indiferent de anul de fabricatie au airbag frontal sofer.
                                Confirm; Logan Ambiance, oct.2004, (in sept. au inceput primele livrari) cu air-bag.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google