si nu vad care ar fi problema cu servodirectia de acum. ca ar oferi in plos cea electrica?! daca ar insemna sa misti volanul si mai usor decat acum, deja nu m-ar interesa pt ca ar deveni periculos mai ales la viteze mari.
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Niki B View PostEu prefer ceva mai usor de utilizat, mai confortabil, mai ergonomic. Altfel, divagand un pic, toata lumea ar trebui sa'si doreasca geamuri cu comanda manuala... ca's mai usor de reparat, nu?!
Masina ieftina=piese de calitate mai proasta decat la una scumpa= sanse mai mari sa se strice (in garantie sau dupa). Deci daca tot e o problema de timp pana pica, macar sa fie mai ieftina de inlocuit (gen 500 de lei pompa ca exemplu).
Si Clio are servo electric, doar 1000 de euro e coloana.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by Nytro View PostTocmai asta e faza ca servo electrice sunt programate sa fie mai rigide la viteze mari si mai usor de manevrat cand e masina oprita sau la viteze scazut.
P.S. vezi City Mode de pe Fiat Grande Punto
Dc comuti pe celalalt mod merge cam ca la Logan.
Nu cred ca e mare lucru sa ii pui o servodirectie electrica sa se intareasca la viteza.
A cam devenit un must have- cam toate masinile noi au asa ceva. Este foarte comoda si muult mai precisa.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Decat sa am directie electrica si daca se strica cumva sa dau 1000 euro prefer una manuala.
Apropo la Loganul meu mi-au cazut pe picior bilele de la rulment volan la 140 000 km solutie bucsat coloana directie a tinut pana la 200 000 km si atunci cumparat alta coloana directie de la "cunoscuti" cu 150 ron in magazin era 250 ron parca.
Concluzia mai bine mai putin comfort decat preturi deochiate.
Comment
-
Apropo de comenzile geamurilor daca va uitati atenti se vad pe usa soferului.Attached Files
Comment
-
-
Nu ma refeream doar la asta daca citesti cateva pagini in urma vei vedea. Scuze de Off-Topic si nici nu am vrut sa fiu rautacios dar am impresia ca unii posteaza doar pt nr mare de posturi si fara sa utlizeze GOAGALU inainte (macar sa nu se faca de kko).
Comment
-
Originally posted by uscatu View PostNytro: nu fi rautacios, omul nu stia.
B997NDL: Toate loganurile indiferent de anul de fabricatie au airbag frontal sofer.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment