In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @razvy: parca trebuia sa vorbesti cu mamica sa-ti schimbe loganul cu skoda aceea 1.8, de 10 ani. Sau stai, parca erai adeptul garantiei, masinilor noi. Iti place sa vorbesti ideatic. Bea o bere si hai la vorba, sa vorbim despre cat de frumoasa e luna

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
      Sincer sa fiu 1.2 pe 1300-1400 de kile e cam mic.
      Ar puta sa-l puna si pe logan
      La Skoda Octavia nu mai este aşa de mic, 1,2 Tsi, 105Cp, 175 Nm, masă proprie 1.265 Kg !

Comment

• In privinta propulsorului, avantajul pare sa fie in favoarea TCe-ului, de pe viitorul Logan2. Octavia cu 1.2Tsi, "ia" la prima strigare ~13.000E; daca citam doar zvonurile si aici Logan2 pare sa fie in usor avantaj. Aici, scepticii pot discuta multe, dar in fine...
        De urmarit, spun eu, aceasta versiune.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Pe hârtie noul motor de la Renault stă excelent :
          1,2 TCe, 115 Cp
          - 90% din cuplu disponibil începand cu 1.500 rpm
          - 190 Nm cuplu maxim pe o plajă de turaţii cuprinsă între 2.000 si 4.000 rpm
          - sistem Start/Stop
          - pompă de ulei de ultimă generaţie cu debit variabil
          - distribuţie pe lanţ

Să-l vedem însă şi la lucru cum se comportă şi mai ales să-şi demonstreze în timp fiabilitatea !

Comment

• Pana si dci-urile de 90 si 110cp, au cuplul maxim la un regim de viteza mai mare, respectiv 1750rpm. Vorba ta; vom trai si vom vedea, eu oricum sunt optmist, in privinta acestui model cu aceasta motorizare.

Comment

• @NDL, climatronic inseamna:

Senzori pusi in anumite locuri din habitaclu, unitate centrala care sa gestioneze managementul de flux al aerului si al temperaturii, sistemul automat care primeste comanda de la unitatea centrala si dirijeaza fluxul in anumite zone din habitaclu, etc...si toate astea la un climatronic "normal", nici macar pe doua zone, unde e si mai complex.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                In privinta propulsorului, avantajul pare sa fie in favoarea TCe-ului, de pe viitorul Logan2. Octavia cu 1.2Tsi, "ia" la prima strigare ~13.000E; daca citam doar zvonurile si aici Logan2 pare sa fie in usor avantaj. Aici, scepticii pot discuta multe, dar in fine...
                De urmarit, spun eu, aceasta versiune.
                si logan 2 de la cat crezi ca va pleca cumotorul asta ?! start and stop la 9000 de euro?! tot de pe la 13000 va fi

Comment

• Nu conteaza; dam oricat sa avem o "masina adevarata".Oricum stiu parerea ta despre Logan, asa ca, poate te reorientezi.

Comment

• la ce se anunta financiar, o sa mor cu loganul asta in parcare. daca printr-o minune dau de bani, sa fii sigur ca ma reorientez.

Comment

• Mda se pare ca Dusterul pentru Anglia va fi produs in Rusia. Am citit prin ZF ca si Logan 2 are sanse mari sa fie produs tot in Rusia.

Fratelui frantuz nu ii mai place de Romanica...Am fost buni cat era boom economic si se cumparau Loganurile pe banda rulanta- acum nu mai suntem.

Doamne ce n-as da sa faca Putin o mica 'nationalizare' si sa ramana cu buza umflata!!
                      Saab 9-5 Aero

Comment

• Chiar daca noul logan va prelua acest motor sa nu uitam de faptul ca si 1.2 tsi inca are o gramada de probleme ce nu au putut fi ilaturate probabi la fel va fi si cu 1.2 TCe

Comment

• Originally posted by eugenmanea View Post
                          Mda se pare ca Dusterul pentru Anglia va fi produs in Rusia. Am citit prin ZF ca si Logan 2 are sanse mari sa fie produs tot in Rusia.

Fratelui frantuz nu ii mai place de Romanica...Am fost buni cat era boom economic si se cumparau Loganurile pe banda rulanta- acum nu mai suntem.

Doamne ce n-as da sa faca Putin o mica 'nationalizare' si sa ramana cu buza umflata!!
                          tu ar trebui sa te ingrijorezi de fratele corean. am vazut aseara la antena3 ca mai toti francezii pleaca de aici. ieri era vorba de o companie metalurgica, care spuneau ca desi platesc in franta 30 euro/h iar in romania numai 6 eu/h, datorita eficientei si productivitatii scazute a romanilor, a costurilor ascunse si a taxelor, productie iese semnificativ mai scumpa decat in franta si se intorsesera acolo cu utilajele. asa ca e clar ca renault cauta altceva.

Comment

• 1.2 tsi si 1.2 tce nu au nicio treaba. Sunt 2 motoare diferite, e ca si cum am spune ca daca 1.5 dci de pe logan are probleme cu injectoarele atunci automat si 1.6 tdi e prost.
                            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Originally posted by eugenmanea View Post
                              Mda se pare ca Dusterul pentru Anglia va fi produs in Rusia. Am citit prin ZF ca si Logan 2 are sanse mari sa fie produs tot in Rusia.

Vezi ca nu ai habar, daca liniile de la mioveni scot deja 60 de masini pe ora (adica capcitatea maxima), unde vrei sa produca si dusterele astea in plus?
                              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• adica romanii fac o masina pe minut?! cool..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google