@razvy: parca trebuia sa vorbesti cu mamica sa-ti schimbe loganul cu skoda aceea 1.8, de 10 ani. Sau stai, parca erai adeptul garantiei, masinilor noi. Iti place sa vorbesti ideatic. Bea o bere si hai la vorba, sa vorbim despre cat de frumoasa e luna
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In privinta propulsorului, avantajul pare sa fie in favoarea TCe-ului, de pe viitorul Logan2. Octavia cu 1.2Tsi, "ia" la prima strigare ~13.000E; daca citam doar zvonurile si aici Logan2 pare sa fie in usor avantaj. Aici, scepticii pot discuta multe, dar in fine...
De urmarit, spun eu, aceasta versiune.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Pe hârtie noul motor de la Renault stă excelent :
1,2 TCe, 115 Cp
- 90% din cuplu disponibil începand cu 1.500 rpm
- 190 Nm cuplu maxim pe o plajă de turaţii cuprinsă între 2.000 si 4.000 rpm
- sistem Start/Stop
- pompă de ulei de ultimă generaţie cu debit variabil
- distribuţie pe lanţ
Să-l vedem însă şi la lucru cum se comportă şi mai ales să-şi demonstreze în timp fiabilitatea !
Comment
-
Pana si dci-urile de 90 si 110cp, au cuplul maxim la un regim de viteza mai mare, respectiv 1750rpm. Vorba ta; vom trai si vom vedea, eu oricum sunt optmist, in privinta acestui model cu aceasta motorizare.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
@NDL, climatronic inseamna:
Senzori pusi in anumite locuri din habitaclu, unitate centrala care sa gestioneze managementul de flux al aerului si al temperaturii, sistemul automat care primeste comanda de la unitatea centrala si dirijeaza fluxul in anumite zone din habitaclu, etc...si toate astea la un climatronic "normal", nici macar pe doua zone, unde e si mai complex.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostIn privinta propulsorului, avantajul pare sa fie in favoarea TCe-ului, de pe viitorul Logan2. Octavia cu 1.2Tsi, "ia" la prima strigare ~13.000E; daca citam doar zvonurile si aici Logan2 pare sa fie in usor avantaj. Aici, scepticii pot discuta multe, dar in fine...
De urmarit, spun eu, aceasta versiune.
Comment
-
Mda se pare ca Dusterul pentru Anglia va fi produs in Rusia. Am citit prin ZF ca si Logan 2 are sanse mari sa fie produs tot in Rusia.
Fratelui frantuz nu ii mai place de Romanica...Am fost buni cat era boom economic si se cumparau Loganurile pe banda rulanta- acum nu mai suntem.
Doamne ce n-as da sa faca Putin o mica 'nationalizare' si sa ramana cu buza umflata!!Saab 9-5 Aero
Comment
-
Originally posted by eugenmanea View PostMda se pare ca Dusterul pentru Anglia va fi produs in Rusia. Am citit prin ZF ca si Logan 2 are sanse mari sa fie produs tot in Rusia.
Fratelui frantuz nu ii mai place de Romanica...Am fost buni cat era boom economic si se cumparau Loganurile pe banda rulanta- acum nu mai suntem.
Doamne ce n-as da sa faca Putin o mica 'nationalizare' si sa ramana cu buza umflata!!
Comment
-
Originally posted by eugenmanea View PostMda se pare ca Dusterul pentru Anglia va fi produs in Rusia. Am citit prin ZF ca si Logan 2 are sanse mari sa fie produs tot in Rusia.
Doamne ce n-as da sa faca Putin o mica 'nationalizare' si sa ramana cu buza umflata!!Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment